Køkkenassistance efter behov

Vi finder den rette hjælp til madlavning og køkkenopgaver

Køkkenassistance efter behov

Store arrangementer, særlige begivenheder og fravær i hverdagen kan være en udfordring for køkken- og serveringspersonalet i private virksomheder og i det offentlige. Focus People har mange års erfaring med at formidle hjælp og assistance indenfor køkkenområdet.

Vi har mere end 500 medarbejdere med forskellige kvalifikationer til rådighed og samarbejder med en bred vifte af køkkenpersonale herunder køkkenledere, køkkenassistenter, køkkenmedhjælpere og serveringspersonale.

Køkkenhjælp til erhverv kan være som fast køkkenhjælp eller som vikar i perioder efter behov. Vi tilbyder køkkenhjælp til kantiner, cafeer, restauranter, storkøkkener, skoler og andre erhvervsaktiviteter med bespisning.

Focus People samarbejder kun med kvalificerede og engagerede hjælpere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få ekstra køkkenhjælp i hverdagen, til særlige begiveheder eller i travle perioder.

Vi kan kontaktes på per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112. Telefonen er åben hver dag fra 6 – 24.

 

Følg os på vores blog her på websiten og på Facebook, hvor vi deler viden og inspiration.

Læs også om:

Fleksible lagermedarbejdere med erfaring
Køkkenassistance efter behov
Fast eller vikar – vi har det hele
Servering morgen, middag og aften