Konsulentydelser på timebasis

Konsulentydelser på timebasis

Fokus på tryghed og tillid

Focus People har i mange år samarbejdet med kommuner og regioner om konsulentopgaver og helhedsløsninger. Vores samarbejde har altid være baseret på den gode dialog og vidensdeling for at sikre de bedste løsninger og mest optimale vilkår for borgere med komplekse og særlige behov.
 
Vi tilbyder en bred palette af konsulentydelser og har stor erfaring med konsulentbistand indenfor BPA-ordning samt team- og helhedsløsninger.
 
Konsulentbistand indenfor BPA-ordning omfatter vidensdeling gennem oplæring, screening, overtagelse og afvikling af BPA-ordning. Ved team- og helhedsløsninger tilbyder vi, at oprette og administrere teams til specialopgaver og helhedsløsninger.

Læs mere om konsulentbistand ved BPA-ordning og konsulentbistand ved team-og helhedsløsninger.

Nemt for alle parter

Focus People yder konsulentbistand, så det bliver nemt for alle parter. Hvis en sagsbehandler vurderer, at der er brug for f.eks. oplæring, screening, overtagelse, afvikling en BPA-ordning eller til at sammensætte et team af kompetente hjælpere, kontaktes Focus People, som finder de rette ressourcer og rapporterer tilbage til kommune.

Læs også om:

Opgaver af særlig karakter
En bred vifte af opgaver
Alle tilbydes en fast kontakt