Hjælp til voksne

Hjælp til voksne

Voksne med behov for ekstra hjælp i hverdagen har krav på fleksible og erfarne hjælpere, der forstår opgavens indhold og omfang.

Focus People står klar med flere hundrede handicaphjælpere men også uddannede sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og social – og sundhedshjælpere samt dygtige pædagogmedhjælpere med mange års erfaring og viden om voksne borgere, der har brug en ekstra hånd i hverdagen.

Vi tilbyder team- og helhedsløsninger til de mere komplekse og omfattende opgaver som f.eks. børn med svære handicaps, respiratorbrugere eller familier, hvor flere af familiemedlemmerne har en fysisk eller psykisk lidelse. Læs mere om Team og helhedsløsninger

Vi tror på, at tillid er en afgørende faktor for succes, når to voksne mennesker, som er fremmede overfor hinanden – i hvert fald i starten – skal skabe et godt og trygt samarbejde. Der er heldigvis mange succeshistorier, fordi der skabes et unikt og professionelt bånd mellem borger og hjælper.

Det er vigtigt, at vi trods et handicap er åbne for nye muligheder, venskaber og oplevelser. Ved at blive en del af Focus Peoples netværk, vil du komme til at kende mange med tilsvarende eller andre udfordringer. Det er berigende at dele sin viden og kan være en stor hjælp for andre og en trøst for den enkelte på mørke dage.

Følg os på Facebook, hvor vi løbende laver temaer og deler viden med det fokus at skabe de bedste vilkår for borgere med behov for hjælp og assistance i hverdagen.

Kontakt os per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112. Telefonen er åben hver dag fra 6 – 24.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Med venlig hilsen

Focus People A/S