Afløsere: Handicaphjælpere søges til borger med Sclerose i Silkeborg

Silkeborg Kommune

Jobbet
61-årig mand med sclerose søger 2-3 handicaphjælpere til afløsning med tiltrædelse 6. juni 2018. Borgeren bor sammen med sin ægtefælle i lejlighed. Han sidder i kørestol, men har funktion i armene. Borgeren har behov for hjælp til personlig pleje, samt lettere praktiske opgaver.

Profil
Hjælperne, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med sclerose har brug for.
Ansøgerne skal være empatiske, nærværende og stabile. Det er en fordel, hvis ansøgerne har erfaring som handicaphjælper, men det er ikke et krav.

Arbejdstid
Der er tale om et vikariat på 14 dage i perioden 06. juni – 20. juni 2018.  Arbejdstiderne ligger fordelt alle ugens dag i tidsrummet kl. 7.30-13.00 og kl. 21.00-7.30.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje
  • Lettere praktiske opgaver.

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Silkeborg, Silkeborg Kommune.

Løn
Lønnen er på 121,15 kr./t. + tillæg.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
14. maj 2018.
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA-ordning. Det betyder, Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtagelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning