Handicaphjælper søges til 42-årig kvinde i Vejle Kommune.

Vejle Kommune

Jobbet
Frisk og aktiv handicappet kvindelig kørestolsbruger på 42 år søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Hun er lam fra livet efter trafikuheld. Borgeren bor i hus med hendes familie, bestående af kæreste og 2 børn på 7 og 14 år. Hun er aktiv foredragsholder for Rådet for Sikker Trafik og skal i den forbindelse ledsages.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal være udadvendt og have situationsfornemmelse i forhold til, hvornår man skal trække sig. Ansøgeren må gerne have erfaring som handicaphjælper, men det er ikke et krav. Hjælperen skal være fleksibel, stabil og skal kunne lide at arbejde med mennesker.

Arbejdstid
Der er tale om en fast stilling på ca. 21 timer pr. uge. Arbejdstiderne er fordelt på 2 dage om ugen i tidsrummet kl. 06.45-17.00. I lige uger arbejder man mandag og tirsdag og i ulige uger mandag og torsdag. Derudover vil der være mulighed for flere vagter i forbindelse med ferie og sygdom.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Praktisk hjælp med børnene, primært den mindste på 7 år
  • Ledsagelse ud af huset
  • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Børkop, Vejle kommune.

Løn
Løn er på 137,53 kr./t. + tillæg.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængig af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder.
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning