Mission og vision

Focus People

Mission og vision

Mission

Focus People beskæftiger sig med formidling af kvalificeret arbejdskraft og administration af ansættelsesforhold mellem borgere på den ene side og kommuner, regioner og private virksomheder på den anden side. Det handler om at matche mennesker og arbejdsopgaver, så samarbejdet bliver værdifuldt for alle parter.

Et kerneområde for Focus People er samarbejdet med kommuner og regioner indenfor syge- og handicapområdet, hvor vi i fælles interesse ønsker at skabe de mest optimale vilkår for borgere med særlige behov for pleje og omsorg.

Vision

Focus People vil være Danmarks førende leverandør af formidling og administration af arbejdsforhold mellem en borger og det offentlige indenfor syge- og handicapområdet samt den mest troværdige partner ved formidling af  kvalificeret arbejdskraft til virksomheder med periodevis behov for ekstra personale.

Særlig vision!

Focus People ønsker at skabe Danmarks mest aktive sociale online fora til vidensdeling, erfaringsudveksling og etablering af venskaber for syge, handicappede og pårørende.

Læs også om:

Focus People
Om Focus People
Alle Ledige Stillinger
Ledige stillinger
Focus People
Mission og vision
Focus People
Kerneværdier