Team-og helhedsløsning

Team-og helhedsløsning

Focus People tilbyder hjælp og støtte på konsulentbasis ved team- og helhedsløsninger. Vores ydelser dækker hele løsningen fra sammensætning af det helt rigtige team, supervision, fast kontaktperson og koordinering af alle aktiviteter til afrapportering efter behov og ønske.

Konsulentbistand ved team- og helhedsløsninger afregnes med en fast timepris og med et aftalt timeloft. En fast timepris betyder, at kommunen kun betaler for de timer, som Focus People bruger på opgaven. Et aftalt timeloft sikrer, at parterne er enige om det maksimale antal timer, der kan bruges på at løse opgaven.

Kommunen kan ofte opnå besparelser ved at vælge konsulentbistand ved team- og helhedsløsninger,særligt i de tilfælde hvor løsningen kræver færre konsulenttimer end vurderet fra starten.

Focus People team- og helhedsløsninger omfatter:

  • Sammensætning af det helt rigtige team
    Focus People har 500 faste medarbejdere og mere end 2000 freelancere. Ud fra vores erfaringer og solide database af hjælpere, rekrutterer Focus People de mest egnede hjælpere til en opgave og sammensætter det helt rigtige team til familien.
  • Supervision under hele forløbet
    Der kan være mange spørgsmål og udfordringer for hjælperne i forbindelse med en helhedsløsning. Focus People sørger for, at alle hjælpere får vejledning og støtte under hele forløbet.
  • Fast kontaktperson
    Borgeren, hjælperne, kommune og region får en fast kontaktperson hos Focus People. Det skaber tillid og tryghed hos alle parter.
  • Koordinering og løbende kontakt
    Focus People sikrer et tværfagligt og effektivt samarbejde mellem borgeren, de pårørende, hjælperne, kommuner og regioner. Vi bevarer overblikket, koordinerer aktiviteter og samler trådene – og har løbende kontakt med alle de involverede parter.
  • Rapportering
    Afrapportering til kommunen/regionen efter ønske og behov.

Besøg focus-people.dk eller kontakt os på 22 333 112 for yderligere information om team- og helhedsløsninger på konsulentbasis til en fast timepris.

Læs også om:

Opgaver af særlig karakter
En bred vifte af opgaver
Alle tilbydes en fast kontakt