Ledsagelse Voksne

Ledsagelse Voksne

Har du et fysisk eller psykisk handicap, kan du søge kommunen om en ledsageordning i op til 15 timer om ugen. Ordningen gælder for borgere, der kan efterspørge ledsagelse uden pædagogisk indhold.

Ordningen omfatter selve ledsagelse og de funktioner, som er direkte forbundet med ledsagelse f.eks hjælp med at tage overtøj af og på, hjælp til toilet besøg samt hjælp med kørestol og andre ganghjælpemidler.
 

En ledsager kan blandt andet hjælpe med:

  • Ledsagelse på ture og udflugter
  • Ledsagelse til fester og sociale arrangementer
  • Ledsagelse i biografen, til sportsevents og i tivoli
  • Ledsagelse til kulturelle oplevelser
  • Ledsagelse til middage og restaurantbesøg

Kan du ikke få en ledsageordning f.eks. fordi du har brug for pædagogisk støtte i forbindelse med ledsagelse, kan Focus People yde denne støtte ved bevilling fra kommunen. Ønsker du ledsagelse ud over det, som er visiteret, kan du få det mod egenbetaling.

Focus People samarbejder med mange ledsagere rundt i hele landet med forskellige baggrund og interesser. I de fleste tilfælde vil der blive lavet en aftale mellem dig og én hjælper, som du allerede kender fra din dagligdag.
 
Ring til os, så forklarer vi, hvordan det foregår og hjælper dig videre.
Vi kan kontaktes per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112 for at høre mere om ledsagerordningen. Telefonen er åben alle dage fra 6.00 til 24.00.
 

Vi deler vores viden og erfaringer

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter, hvor vi holder jer opdateret om den sidste ny viden indenfor ledsagerområdet. Vi deler viden, erfaringer og inspiration til glæde for os alle.