Besøg i hjemmet

Det første indsatsområde under hovedpunkt 1 i vores BPA-program - hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder - er besøg i hjemmet.
Focus People tilbyder, at en af vores medarbejdere (uddannet social-og sundhedsassistent) kommer på et besøg hjemme hos dig uanset, hvor i landet, du bor. 
 
Besøget har en varighed af 1 – 1 ½ time.
Det første møde er typisk en introduktion til hinanden – at sige hej og lære hinanden at kende. Vi snakker ofte om dine behov og ønsker til en hjælper og om, hvordan vagtplaner og registrering af vagter og sygdom fungerer hos Focus People.
 
Vores BPA-timeregistreringssystem er også et stort samtaleemne. Til BPA-området har vi udviklet et selvstændigt timeregistreringssystem - udelukkende til BPA-medarbejdere, som gør nemt og hurtigt for hjælperne at registrere timer. 
 
Du og din medarbejder får hver et personligt login til BPA-timeregistreringssystemet, hvor medarbejderen indtaster sine timer, som du godkender og indsender til Focus People. Systemet viser en nem og overskuelig oversigt med timeforbrug og sygdomsstatistik.

Kort om besøg i hjemmet

    • Besøg i hjemmet - varighed 1 – 1 ½ time   
    • Introduktion til dig, Focus People og din kontaktperson
    • Snak om ønsker, behov og forventninger til samarbejdet
    • Snak om vagtplaner og BPA-timerregistreringssystem
    • Notere stikord til det videre samarbejde.

Christina Elmgreen

At have en arbejdsgiver som Focus People, er det bedste, man kan ønske sig. De er fantastisk søde og hjælpsomme, pigerne på kontoret. De har altid styr på tingene. Jeg kommer rundt omkring, mange forskellige steder og hos mange forskellige respirator patienter med forskellige behov. Kunne ikke forstille mig en bedre arbejdsplads.

Christina Elmgreen

Har altid følt mig værdsat

Jeg har været vikar nu i ni år, og Focus People var mit første vikarbureau, som jeg altid har været meget glad for at arbejde for. Jeg har altid følt mig meget værdsat hos jer. I vidste, hvad jeg havde af kompetencer og erfaring, og I var rigtig gode til at matche mine vagtønsker med mine favorit kunder.
 
Samtidig kendte vi også lidt til hinanden, noget jeg savner meget i de bureauer, jeg kører for nu. I det hele taget savner jeg meget at være vikar hos jer.
 
Jeg betragter det at være vikar som en livsstil, og jeg er jo faktisk direktør i eget liv. Det er mig, der bestemmer hvor, og hvornår jeg gerne vil arbejde, og det passer perfekt ind i mit familieliv. Vi rejser meget, og så har jeg tit brug for at være arbejdsfri en måned men arbejder så til gengæld hver dag måneden forinden. Det er en super mulighed at have.
Susanne Laursen

Majbrit A. Petersen 

Jeg har nu været ved focus-people i en del år og er yderst tilfreds med mine chefer, som er gode til at finde vagter med mange spændende opgaver, og de sørger for den rette oplæring og mine ønsker for, hvad jeg vil lære og kan arbejde med. De lytter til mig, når jeg har brug for at tale om tingene, da mit arbejde er med mennesker, og det kræver en del, og de er der til at lytte og løse opgaver, og jeg er endnu ikke stødt på noget, vi ikke har fundet en god løsning på for mig, borgeren og dem. Er jeg det mindste i tvivl om noget, så spørger jeg dem, og de finder et svar. Der findes ikke dumme spørgsmål, og de er der altid for en. Jeg er ansat et sted og det er hos Focus People, de gør så meget for mig, så jeg gør, hvad jeg kan for dem. Med den bedste støtte og tillid fra min chef, kan jeg udføre mit arbejde med god samvittighed, den rette oplæring og skulderklap hver gang.

Majbrit A. Petersen