Omsorg for ældre

Omsorg for ældre

Alder er i dag ingen hindring for læring, venskaber og oplevelser. Til gengæld kan nedsat funktionsevne, uanset sværhedsgraden, være med til at begrænse mulighederne for den enkelte. Med den rigtige støtte i hverdagen kan nye døre åbnes og stærke relationer opstå.

Focus People beskæftiger flere hundrede uddannede sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og social – og sundhedshjælpere samt dygtige pædagogmedhjælpere og handicaphjælpere med mange års erfaring og viden om nedsat funktionsevne og særlige behov hos ældre mennesker.

Vi tilbyder team- og helhedsløsninger til de mere komplekse og omfattende opgaver som f.eks. børn med svære handicaps, respiratorbrugere eller familier, hvor flere af familiemedlemmerne har en fysisk eller psykisk lidelse. Læs mere om Team og helhedsløsninger

Hjælp i hverdagen skal være en gave, ikke en belastning. Tillid mellem borger og hjælper er afgørende. Focus People gør alt for at finde det rigtige match, så der skabes en godt og trygt samarbejde til glæde for alle parter.

Læs mere om Bistand og Pleje for voksne

En lille snak om alder

Vi kender det alle sammen – alder er et tal, mens følelsen af alder er subjektiv. Det vil sige, at måske står der 62 år på dåbsattesten, men personens opfattelse af sig selv har en helt anden alder. Hold fast i følelsen af din alder og sæt nye mål for fremtiden. Det er vigtigt – også i alderdommen og trods udfordringer – at være åben for læring og nye muligheder.

Følg Focus Peoples blog her på websiten, hvor vi løbende laver artikler og indlæg om alt lige fra love, rettigheder og regler indenfor hjælpeordninger til inspiration for personer med nedsat funktionsevne indenfor mad, kunst og kultur.
 
Det er også muligt at følge os på Facebook, hvor vi løbende laver temaer og deler viden med det formål at skabe de bedste vilkår for borgere med behov for hjælp og assistance i hverdagen.
 
Kontakt os per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112. Telefonen er åben hver dag fra 6 – 24.