Team-og Helhedsløsninger

Team-og Helhedsløsninger

Det bedste team – til dig og din familie

Focus People tilbyder team- og helhedsløsninger ved komplekse og omfattende opgaver som f.eks. børn og voksne med svære handicaps, respiratorbrugere og familier, hvor et af familiemedlemmerne har en tung fysisk eller psykisk lidelse.

Som borger kan du få stor glæde af en team- og helhedsløsning gennem Focus People, fordi vi udvælger og sammensætter det bedste team af hjælpere til dig – og vi har mange års erfaring med og viden om de mere komplekse opgaver på sundhedsområdet.

Ved en team, og helhedsløsning tilbydes en fast kontaktperson hos Focus People. Herudover tilbydes supervision til hjælperne, løbende kontakt med de pårørende, fleksible åbningstider, koordinering af og overblik over aktiviteter samt afrapportering til kommunen. Få et overblik nedenfor over faste ydelser i forbindelse med en team – og helhedsløsning gennem os.

Focus People team- og helhedsløsning omfatter:

 • Fast kontaktperson
  Borger, hjælpere, kommune og region får en fast kontaktperson hos Focus People.
 • Supervision
  Hjælpere, som er involverede i en team- eller helhedsløsning bliver tilbudt vejledning og støtte under hele forløbet.
 • Løbende kontakt med pårørende
  Focus People sikrer løbende kontakt med alle de involverede parter. Det kan f.eks. være kontakt til de pårørende, hvilket er med til at skabe tillid og tryghed for familien.
 • Åbent alle dage 6.00–24.00
  Borgere, hjælpere og pårørende kan komme i kontakt med Focus People hver dag fra kl. 6.00 til 24.00.
 • Koordinering af alle aktiviteter
  Focus People sikrer et tværfagligt og effektivt samarbejde mellem borgeren, de pårørende, hjælperne, kommuner og regioner. Vi bevarer oveblikket, koordinerer aktiviteter og
  samler trådene.
 • Rapportering
  Der vil, efter behov og ønske, tilbydes rapportering til kontaktpersonen ved kommunen/regionen.

Hvis du ønsker mere information om team- og helhedsløsninger gennem Focus People, er du meget velkommen til at kontakte os på 22 333 112.

Læs også om andre ydelser gennem Focus People

BPA-ordning - Få mere overskud som BPA-arbejdsleder
Ledsagelse i hverdagen
Aflastning i hverdagen