BPA-ordning i samarbejde med Focus People

Focus People har næste 10 års erfaring med hjælp og støtte til borgere med en BPA-ordning.
Vi tilbyder et fast program og en lang række services samt ekstra støtte til dig, som vælger at samarbejde med os omkring din BPA-ordning.
 
Vores BPA-program har titlen ”Få mere overskud som BPA-arbejdsleder” og handler om, hvordan vi hos Focus People kan hjælpe og støtte dig i rollen som arbejdsleder.
 
Vores BPA-program er opdelt i 3 hovedpunkter:
 
    1. Hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder 
    2. Hjælp til rollen som arbejdsleder
    3. Støtte til personaleledelse
 
Indsatsområder i rollen som BPA-arbejdsleder 
 
Under hvert hovedpunkt tilbyder vi 3 indsatsområder. Klik på et punkt for at læse mere.
 
    1. Hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder
 
        1. Besøg i hjemmet 
        2. Hjælp til jobopslag
        3. Støtte ved jobsamtaler
 
    2. Hjælp til rollen som arbejdsleder
 
        1. Introduktion til vagtplaner
        2. Deltage i personalemøder
        3. Konflikthåndtering
 
    3. Støtte til personaleledelse
 
        1. Individuelle møder og coaching
        2. Supervision – få besøg af en fagekspert
        3. Støtte ved afskedigelse
 
Få mere overskud i hverdagen som BPA-arbejdsleder
 
Vores BPA-program er også illustreret i vores BPA-model ”Få mere overskud som BPA-arbejdsleder”.
 
KLIK for at gøre modellen større
 

Christina Elmgreen

At have en arbejdsgiver som Focus People, er det bedste, man kan ønske sig. De er fantastisk søde og hjælpsomme, pigerne på kontoret. De har altid styr på tingene. Jeg kommer rundt omkring, mange forskellige steder og hos mange forskellige respirator patienter med forskellige behov. Kunne ikke forstille mig en bedre arbejdsplads.

Christina Elmgreen

Har altid følt mig værdsat

Jeg har været vikar nu i ni år, og Focus People var mit første vikarbureau, som jeg altid har været meget glad for at arbejde for. Jeg har altid følt mig meget værdsat hos jer. I vidste, hvad jeg havde af kompetencer og erfaring, og I var rigtig gode til at matche mine vagtønsker med mine favorit kunder.
 
Samtidig kendte vi også lidt til hinanden, noget jeg savner meget i de bureauer, jeg kører for nu. I det hele taget savner jeg meget at være vikar hos jer.
 
Jeg betragter det at være vikar som en livsstil, og jeg er jo faktisk direktør i eget liv. Det er mig, der bestemmer hvor, og hvornår jeg gerne vil arbejde, og det passer perfekt ind i mit familieliv. Vi rejser meget, og så har jeg tit brug for at være arbejdsfri en måned men arbejder så til gengæld hver dag måneden forinden. Det er en super mulighed at have.
Susanne Laursen

Majbrit A. Petersen 

Jeg har nu været ved focus-people i en del år og er yderst tilfreds med mine chefer, som er gode til at finde vagter med mange spændende opgaver, og de sørger for den rette oplæring og mine ønsker for, hvad jeg vil lære og kan arbejde med. De lytter til mig, når jeg har brug for at tale om tingene, da mit arbejde er med mennesker, og det kræver en del, og de er der til at lytte og løse opgaver, og jeg er endnu ikke stødt på noget, vi ikke har fundet en god løsning på for mig, borgeren og dem. Er jeg det mindste i tvivl om noget, så spørger jeg dem, og de finder et svar. Der findes ikke dumme spørgsmål, og de er der altid for en. Jeg er ansat et sted og det er hos Focus People, de gør så meget for mig, så jeg gør, hvad jeg kan for dem. Med den bedste støtte og tillid fra min chef, kan jeg udføre mit arbejde med god samvittighed, den rette oplæring og skulderklap hver gang.

Majbrit A. Petersen