BPA-ordning i samarbejde med Focus People

Focus People har næste 10 års erfaring med hjælp og støtte til borgere med en BPA-ordning.
Vi tilbyder et fast program og en lang række services samt ekstra støtte til dig, som vælger at samarbejde med os omkring din BPA-ordning.
 
Vores BPA-program har titlen ”Få mere overskud som BPA-arbejdsleder” og handler om, hvordan vi hos Focus People kan hjælpe og støtte dig i rollen som arbejdsleder.
 
Vores BPA-program er opdelt i 3 hovedpunkter:
 
    1. Hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder 
    2. Hjælp til rollen som arbejdsleder
    3. Støtte til personaleledelse
 
Indsatsområder i rollen som BPA-arbejdsleder 
 
Under hvert hovedpunkt tilbyder vi 3 indsatsområder. Klik på et punkt for at læse mere.
 
    1. Hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder
 
        1. Besøg i hjemmet 
        2. Hjælp til jobopslag
        3. Støtte ved jobsamtaler
 
    2. Hjælp til rollen som arbejdsleder
 
        1. Introduktion til vagtplaner
        2. Deltage i personalemøder
        3. Konflikthåndtering
 
    3. Støtte til personaleledelse
 
        1. Individuelle møder og coaching
        2. Supervision – få besøg af en fagekspert
        3. Støtte ved afskedigelse
 
Få mere overskud i hverdagen som BPA-arbejdsleder
 
Vores BPA-program er også illustreret i vores BPA-model ”Få mere overskud som BPA-arbejdsleder”.
 
KLIK for at gøre modellen større
 

Superglad for vores samarbejde

I 2009 overgik jeg fra Horsens Kommune til Focus People. Focus People har varetaget alle opgaver for mig de sidste 5 år såsom at lave løn, hjælpe med at finde medarbejdere - ja stort set alt hvad der måtte være af opgaver, så ordner Focus People det for mig. De er altid søde og venlige, når jeg henvender mig telefonisk. Jeg er så superglad for mit samarbejde med Focus People.

Peter Bleis

Mest lærerige periode i min karriere

Jeg har været vikar hos Focus People siden 2010 og er det stadig trods et fast job i en lederstilling. For mig er det fedt at komme ud og få ny inspiration til min hverdag, og jeg ser vikarjobbet som en unik chance for at komme bag kulissen i forskellige virksomheder og skabe nye kontakter samt at have fingeren på pulsen i mit eget fag. Jeg har arbejdet som vikar i godt 1½ år, efter jeg blev opsagt fra mit faste job på grund af krisen. Det har været den mest lærerige periode i hele min karriere.

Glenn O. Lauridsen

Majbrit A. Petersen 

Jeg har nu været ved focus-people i en del år og er yderst tilfreds med mine chefer, som er gode til at finde vagter med mange spændende opgaver, og de sørger for den rette oplæring og mine ønsker for, hvad jeg vil lære og kan arbejde med. De lytter til mig, når jeg har brug for at tale om tingene, da mit arbejde er med mennesker, og det kræver en del, og de er der til at lytte og løse opgaver, og jeg er endnu ikke stødt på noget, vi ikke har fundet en god løsning på for mig, borgeren og dem. Er jeg det mindste i tvivl om noget, så spørger jeg dem, og de finder et svar. Der findes ikke dumme spørgsmål, og de er der altid for en. Jeg er ansat et sted og det er hos Focus People, de gør så meget for mig, så jeg gør, hvad jeg kan for dem. Med den bedste støtte og tillid fra min chef, kan jeg udføre mit arbejde med god samvittighed, den rette oplæring og skulderklap hver gang.

Majbrit A. Petersen