Servering morgen, middag og aften

Vores netværk af serveringspersonale dækker hele landet

Servering morgen, middag og aften

Ved store selskaber og arrangementer har virksomheder og det offentlige ofte brug for ekstra serveringspersonale. Focus People har gennem årene formidlet mange dygtige og friske serveringsfolk, der nyder deres fag, og som forstår vigtigheden af et godt humør under serveringen.

Vi har mere end 500 medarbejdere med forskellige kvalifikationer til rådighed herunder flere uddannede tjenere, serveringspersonale med stor erfaring og dygtige serveringsassistenter.

Serveringshjælp til erhverv kan være som fast tjener/serveringspersonale, eller som vikar ved større arrangementer og events efter behov. Vi tilbyder serveringshjælp til private virksomheder og det offentlige samt til sports- og byfester, koncerter og andre events med bespisning og servering.

Focus People samarbejder kun med kvalificerede og engagerede hjælpere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for serveringshjælp til hverdag og fest.

Vi kan kontaktes på per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112. Telefonen er åben hver dag fra 6 – 24.

 

Følg os på vores blog her på websiten og på Facebook, hvor vi deler viden og inspiration.

Læs også om:

Servering morgen, middag og aften
Køkkenassistance efter behov
Fleksible lagermedarbejdere med erfaring
Fast eller vikar – vi har det hele