Focus People er nu også på Sjælland

Focus People er nu også på Sjælland

Nye samarbejdspartnere

I løbet af det seneste halve år er det lykkedes Focus People at indgå samarbejde med en lang række kommuner på Sjælland.

Tidligere har Focus People primært haft opgaver på Fyn og i Jylland. Derfor glæder det direktør Jesper Baungaard, at de sjællandske kommuner også har fået øje på Focus Peoples mange forskellige ydelser.

Ved at dække hele landet står vi endnu stærkere i forhold til vores tilbud til borgere, kommuner og medarbejdere. Særligt Focus Peoples nye ydelse Observation er blevet taget godt imod blandt de sjællandske kommuner,

fortæller direktør Jesper Baungaard.

Vi oplever et stigende behov fra kommunernes side for observation af borgere. På den måde kan man langt bedre vurdere og udrede den enkelte borgers reelle behov for hjælp og støtte i hverdagen,

siger han.

Med over 15 års erfaring og en stab af mere end 500 fastansatte hjælpere er Focus People altid klar til at udvide samarbejdet med kommuner og regioner i hele landet med det formål at skabe de bedste vilkår for borgere med behov for hjælp og assistance i hverdagen.

Læs mere om vores kerneområder her på hjemmesiden eller kontakt os per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112.

Telefonen er åben hver dag fra 6 – 24.

Nylige