Godkendt som BPA-arbejdsgiver

Focus People er af Socialtilsyn Syd godkendt som BPA-arbejdsgiver.
 
Socialtilsyn Syd har på baggrund af en samlet vurdering, af Focus Peoples solvens, ledelsesmæssige kvalifikationer og virksomhedens kendskab til ansættelsesret, godkendt Focus People som egnet til at udføre opgaver som BPA-arbejdsgiver.
 
Godkendelsen:
 
Socialtilsyn Syd godkender Focus People A/S til at varetage opgaven som arbejdsgiver i ordninger med kontant tilskud til ansættelse af hjælpere og borgerstyret personlig assistance (BPA) efter §§ 95 og 96 i lov om social service.
 
Samlet vurdering fra Socialtilsyn Syd:
 
Det er Socialtilsyn Syds vurdering, at Focus People A/S er egnet til at udføre opgaven som arbejdsgiver. I den forbindelse har Socialtilsyn Syd lagt afgørende vægt på solvens, ledelsen, benyttelsen af ekstern faglig sparring samt kendskab til ansættelsesret.
 
Økonomisk vurderer Socialtilsyn, at Focus People er solvent, og at der derfor er sikkerhed for fortsat drift. 
 
Ledelsesmæssigt vurderer Socialtilsyn Syd, at ledelsen i Focus People er i stand til at varetage det ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne.
 
Og med hensyn til kendskab til ansættelsesret, vurderer Socialtilsyn Syds samlet, at Focus People har tilstrækkeligt kendskab til ansættelsesret.
 
For yderligere spørgsmål vedr. Focus Peoples godkendelse som BPA-arbejdsgiver kontakt venligst direktør Jesper Baungaard direkte på telefon 60 40 33 00.
 

Christina Elmgreen

At have en arbejdsgiver som Focus People, er det bedste, man kan ønske sig. De er fantastisk søde og hjælpsomme, pigerne på kontoret. De har altid styr på tingene. Jeg kommer rundt omkring, mange forskellige steder og hos mange forskellige respirator patienter med forskellige behov. Kunne ikke forstille mig en bedre arbejdsplads.

Christina Elmgreen

Mest lærerige periode i min karriere

Jeg har været vikar hos Focus People siden 2010 og er det stadig trods et fast job i en lederstilling. For mig er det fedt at komme ud og få ny inspiration til min hverdag, og jeg ser vikarjobbet som en unik chance for at komme bag kulissen i forskellige virksomheder og skabe nye kontakter samt at have fingeren på pulsen i mit eget fag. Jeg har arbejdet som vikar i godt 1½ år, efter jeg blev opsagt fra mit faste job på grund af krisen. Det har været den mest lærerige periode i hele min karriere.

Glenn O. Lauridsen

Majbrit A. Petersen 

Jeg har nu været ved focus-people i en del år og er yderst tilfreds med mine chefer, som er gode til at finde vagter med mange spændende opgaver, og de sørger for den rette oplæring og mine ønsker for, hvad jeg vil lære og kan arbejde med. De lytter til mig, når jeg har brug for at tale om tingene, da mit arbejde er med mennesker, og det kræver en del, og de er der til at lytte og løse opgaver, og jeg er endnu ikke stødt på noget, vi ikke har fundet en god løsning på for mig, borgeren og dem. Er jeg det mindste i tvivl om noget, så spørger jeg dem, og de finder et svar. Der findes ikke dumme spørgsmål, og de er der altid for en. Jeg er ansat et sted og det er hos Focus People, de gør så meget for mig, så jeg gør, hvad jeg kan for dem. Med den bedste støtte og tillid fra min chef, kan jeg udføre mit arbejde med god samvittighed, den rette oplæring og skulderklap hver gang.

Majbrit A. Petersen