Introduktion til vagtplaner

For at hjælpe dig bedst i rollen som arbejdsleder, tilbyder vi en grundig introduktion til vagtplaner.

Introduktion til vagtplaner kan foregå enten pr. mail, pr. telefon eller ved et møde i dit hjem, hvor vi hjælper dig med at lave din vagtplan.

I forbindelse med vagtplanlægning lytter vi til både dine og hjælperens vagtønsker mht. dage, timer og tidspunkt på døgnet. Hjælperens ønsker skal naturligvis være forenelige med kommunens bevilling af timer og dine ønsker. Det kan f.eks. være, at du foretrækker 12 timers vagter i stedet for 8 timers vagter. I så fald vil vi, sammen med hjælperen, forsøge at opfylde dit ønske, så vidt det er muligt.

Vagtplaner kan evt. laves som rulleplaner over 4 uger. Det vil sige, at der laves en vagtplan for 4 uger, som herefter kører i rul (gentages). Når 4 uger er gået, så starter vagtplanen forfra. En fast rulleplan kører, indtil andet bliver bestemt.

Det er hjælperen, som lægger vagter ind i systemet, og dig som borger, det godkender vagterne.

Vagtplaner fungerer godt og problemfrit for de fleste borgere og hjælpere. Skulle der opstå udfordringer eller spørgsmål, kan I altid ringe til Focus People.

Superglad for vores samarbejde

I 2009 overgik jeg fra Horsens Kommune til Focus People. Focus People har varetaget alle opgaver for mig de sidste 5 år såsom at lave løn, hjælpe med at finde medarbejdere - ja stort set alt hvad der måtte være af opgaver, så ordner Focus People det for mig. De er altid søde og venlige, når jeg henvender mig telefonisk. Jeg er så superglad for mit samarbejde med Focus People.

Peter Bleis

Anonym

Jeg er bruger hos Focus People, og har været det siden marts 2013. Jeg har egen hjælper og af og til bruger jeg deres vikar. Jeg synes, at Focus People støtter og opbygger mig meget. Deres personale er altid venlige og imødekommende. Focus People hjælper mig med jura og ved til- og afgang. Jeg er glad og tilfreds med ordning. Den glade anonyme bruger.

Brugeren ønsker at være anonym

Christina Elmgreen

At have en arbejdsgiver som Focus People, er det bedste, man kan ønske sig. De er fantastisk søde og hjælpsomme, pigerne på kontoret. De har altid styr på tingene. Jeg kommer rundt omkring, mange forskellige steder og hos mange forskellige respirator patienter med forskellige behov. Kunne ikke forstille mig en bedre arbejdsplads.

Christina Elmgreen