Opgaver af særlig karakter

Vi har mange års erfaring med ressourcekrævende specialopgaver

Opgaver af særlig karakter

Ingen opgaver er ens, men nogle opgaver har ensartede karaktertræk. Til tider møder vi udfordringer, som har helt særprægede og ukendte dimensioner, dem kalder vi specialopgaver.

Focus People er specialiseret i at yde hjælp, når det drejer sig om omfattende hjælpebehov, der bl.a kan bestå af pasning og pleje, omsorg, pædagogiske opgaver, ledsagelse eller respiratoriske opgaver. Det er opgaver med et helt særligt indhold og omfang.

Specialopgaver er ofte ressourcekrævende og kræver hjælpere, der kender deres egne kompetencer og begrænsninger. Focus People har tilknyttet hjælpere indenfor flere forskellige specialområder og har bred erfaring med at finde de rette hjælpere til opgaver med stor kompleksitet.

Ved specialopgaver er hele familien ofte involveret og flere familiemedlemmer har en fysisk eller psykisk lidelse, der gør det vanskeligt at leve et normalt familieliv.

Læs mere om Team – og helhedsløsninger

Vi kan støtte med hjælpere og specialister i hele landet. Kontakt os per mail eller per telefon på 22 333 112 for at høre mere om specialopgaver. Telefonen er åben alle dage fra 6.00 til 24.00.

Vi deler vores viden og erfaringer

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter, hvor vi holder jer opdateret om den sidste ny viden indenfor specialområdet. Vi deler viden, erfaringer og inspiration til glæde for os alle.

Læs også om:

Alle tilbydes en fast kontakt
Opgaver af særlig karakter
En bred vifte af opgaver