For dig, der gerne vil være medarbejder

For dig, der gerne vil være medarbejder

Focus People samarbejder med mere end 500 dygtige og engagerede fastansatte medarbejdere og har over 2000 freelancere tilknyttet indenfor forskellige erhverv, fag, brancher og interesseområder.

Som medarbejder eller freelancer hos Focus People er det et krav, at du kan identificere dig med 4  grundlæggende kernekompetencer.

Som person har du:

  • Engagement
  • Glæde ved at hjælpe andre
  • Passion for at arbejde med mennesker
  • En positiv tilgang til opgaver og udfordringer

Udover de 4 kernekompetencer kræver flere af vores jobs, at du har særlige kvalifikationer.

Vi har brug for alle typer kvalifikationer og hører derfor meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at være en del af Focus People. Send os en kort beskrivelse af dig selv og dit CV på siden. Søg en stilling

Ansættelsesforhold

BPA medarbejder (fastansat)

Som BPA medarbejder hos Focus People har du enten en fast kontrakt eller en afløserkontrakt og ret til ferie, orlov, sygdom mv. i henhold til loven.

En fastansættelse som BPA medarbejder starter med en samtale med den borger, som har fået en BPA bevilling. Hvis samtalen går godt, og I bliver enige om et samarbejde, besluttes opgaver og arbejdstider. Borgeren fungerer som din arbejdsleder.

Efter samtalen får Focus People besked fra borgeren om, at det er dig, som skal varetage opgaven, og du modtager herefter en kontrakt fra os. Focus People fungerer som din  arbejdsgiver.

Det er vigtigt for os, at du som fastansat BPA medarbejder hos Focus People altid føler dig godt tilpas med de opgaver og jobs, som du skal varetage, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Freelancer

Som freelancer hos Focus People har du en kontrakt i forhold til samarbejdet men ikke rettigheder som ved en fastansættelse. Til gengæld styrer du selv din tid og har frihed til selv at bestemme hvor og hvornår, du ønsker at arbejde. Det kan være en fordel, hvis du i forvejen har et fast job, er studerende eller af andre årsager er begrænset i forhold til tid.

Det er vigtigt for os, at du som freelancer hos Focus People altid føler dig godt tilpas med de opgaver og jobs, som du skal varetage. Et freelancesamarbejde starter derfor altid med et personligt interview, hvor vi snakker om opgaveønsker, kvalifikationer, årsagen til at du ønsker at være freelancer, og om tiden du har til rådighed i forhold til samarbejdet.

Pensionsordninger

BPA medarbejdere

Per 1. august 2016 er alle pensionsberettigede BPA medarbejdere automatisk dækket af Focus Peoples pensionsordning hos BPA-Pension.

BPA-Pension er en målrettet pensionsordning for handicaphjælpere, som indeholder en række attraktive fordele bl.a. sundhedsforsikring, forebyggelsespakker og individuel rådgivning.

Din pensionsordning hos BPA-Pension kan sammensættes ud fra dine behov, så du er optimalt forsikret i din stilling som handicaphjælper.

Læs mere om dine fordele og muligheder med BPA-Pension på vores hjemmeside om BPA pensionsordning.

Freelancer

Er du freelance-ansat og berettiget til en pensionsordning, giver Focus People dig en pensionsordning gennem PenSam.

Læs mere om fordele og muligheder med en PenSam pensionsordning eller download brochuren Dit liv-Din økonomi.

Kontakt os for yderligere information om at blive en del af Focus People. Vi kan kontaktes per mail på info@focus-people.dk eller per telefon på 22 333 112 alle hverdage mellem 8.00-15.00.

Med venlig hilsen
Focus People A/S

 

Følg også vores blog her på websiten og vores side på Facebook, hvor vi deler viden og inspiration.

Læs også om:

Servering morgen, middag og aften
Køkkenassistance efter behov
Fleksible lagermedarbejdere med erfaring
Fast eller vikar – vi har det hele