6 mio. kroner til scleroseforskning

6 mio. kroner til scleroseforskning

Focus People valgte i år at gå ind i kampen mod sclerose ved at støtte Scleroseforeningens årligt tilbagevendende cykelevent – Cykelnerven - og var med til indsamle 6 mio. kroner til scleroseforskning.

    

    

Cykelnerven event blev gennemført i uge 24 med direktør Jesper Baungaard som cykelrytter og Focus Peoples medarbejdere, Vibeke Thomsen, Sisse Frankfurth og Dorthe Klüver på sidelinjen.

I en meddelelse til Focus People skriver Cykelnerven:

”Af hjertet tak for at du er en ”Cykelnerver” og kæmpe stor tak for din indsats for en verden uden sclerose.

På Cykelnerven 2019 er der samlet over 6. mio. kronerind til forskning. I den kamp har du alene på indsamlingsområdet bidraget med flotte 50.000 kr.. Derudover har du været med til at sprede budskabet om sclerose og vist Cykelnervens tøj frem. Vi ved, at du har brugt utallige timer på Cykelnerven og dermed på sclerosesagen. Du skal vide, at vi værdsætter din indsats meget højt, og at du i sandhed er en meget værdifuld ambassadør for Cykelnerven og derved en verden uden sclerose”.

På Cykelnervens hjemmeside, kan du læse mere om de mange forskningsprojekter, som er i gang: https://scleroseforeningen.dk/viden-og-nyt/forskning-vi-stotter/om-forskning-vi-stotter