Eliteleverandør til det offentlige 2019

Eliteleverandør til det offentlige 2019

Focus People har endnu engang modtaget anerkendelse for at være blandt de 1% største leverandører til det offentlige i 2018. 

Focus People har igen i år modtaget et diplom og anerkendelse for at være blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. Udbudsvagten har netop offentliggjort, at der i 2018 var 300.000 leverandører til den offentlige sektor. 3.000 af de leverandører udgør eliten – heriblandt Focus People.

”Vi er stolte over og glade for igen i år at modtage anerkendelsen som eliteleverandør til det offentlige. Vi har igennem mange år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med kommuner og regioner på syge- og handicapområdet, og det fortsætter vi med”, udtaler Jesper Baungaard, direktør hos Focus People.

Med anerkendelsen følger et diplom, en udtalelse og eliteleverandørbadge som dokumentation for det omfattende samarbejde.

Focus People A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2018…og har placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

Læs mere om udbudsvagtens rangering af eliteleverandører til den offentlige sektor.