Eliteleverandør til det offentlige for andet år i træk

Eliteleverandør til det offentlige for andet år i træk

Focus People har for andet år i træk modtaget en anerkendelse for at være eliteleverandør til den offentlige sektor. Vi er både stolte over anerkendelsen og glade for det gode samarbejde, som vi har med det offentlige, udtaler direktør, Jesper Baungaard.

For andet år i træk er Focus People blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. Udbudsvagten har offentliggjort, at der i 2019 var omkring 300.000 aktive virksomheder, heraf udgør 1% de top 3000 største leverandører til den offentlige sektor, benævnt som eliteleverandør.

Direktør Jesper Baungaard udtaler:

”Vi samarbejder med kommuner og regioner i hele landet indenfor syge- og handicapområdet, og vi er både stolte over og glade for det gode samarbejde, som vi har haft igennem mange år og stadig har med de offentlige myndigheder.

Samtidig vil jeg også gerne bringe en stor tak til Focus Peoples medarbejdere – I gør en kæmpe indsats - og til vores hjælpere, borgere og andre samarbejdspartnere. Alle bidrager I til, at Focus People igen i 2019 var blandt de 1% største leverandører til det offentlige”. 

Med anerkendelsen følger et eliteleverandør-badge og en udtalelse som dokumentation for det omfattende samarbejde.

Læs mere om udbudsvagtens rangering og se ranglisten her: https://udbudsvagten.dk/rangliste/