En verden uden sclerose

En verden uden sclerose

FOTO: Cykelnerven 2018 – CN 2018 Dag 4 Borderes Soulor.

Focus People cykler i år for et fælles mål
– en verden uden sclerose

Focus People har i år valgt at gå ind i kampen mod sclerose og er tilmeldt Danmarks hårdeste velgørenhedsevent og den ultimative sportslige udfordring på to hjul – CYKELNERVEN.

Cykelnerven er en årlig tilbagevendende velgørenhedsevent, som hvert år tiltrækker mere end 300 dedikerede cykelentusiaster til et 3 dages cykelløb i de franske bjergefor at sætte fokus sclerose og indsamle penge til forskning på området.

Og det er ikke bare en hyggetur i de franske alper. Turen varer 3 dage og går over seks af de officielle og benhårde Tour-de-France-bjerge og kun et par uger før det egentlige Tour-de-France starter.

Jesper Baungaard, direktør ved Focus People, fortæller,

Sidste år besluttede vi hos Focus People, at nu er tiden inde til at slå et slag den kroniske sygdom sclerose. Flere af de borgere, som vi samarbejder med, lider af sclerose, så det giver rigtig god mening for os at støtte lige præcis den sag.

Det blev så mig, der fik stafetten og dermed opgaven at gennemføre det, de kalder Danmarks hårdeste velgørenhedsevent. Det bliver meget spændende men også hårdt. Jeg er allerede i fuld sving med træningen, både spinning og på landevejene. Jeg er helt klar over, at det bliver en hård opgave men heldigvis tager 3 medarbejdere også med i en følgebil for at støtte op om projektet og heppe på mig.

Vi glæder os meget til arrangementet og vil selvfølgelig fortælle jer mere undervejs – og så håber vi på, at alle vores gode samarbejdspartnere, både hjælpere, kommuner, regioner, borgere og pårørende, vil heppe på os, når vi træder i pedalerne for ”en verden uden sclerose”.

 Læs mere om Cykelnerven her