Førstehjælpskursus for sundhedsfagligt personale

Førstehjælpskursus for sundhedsfagligt personale

Focus People afholder førstehjælpekursus i næste måned. Kurset er for hjælpere, faglærte og ufaglærte indenfor sundhedsområdet. Der er plads til max. 15 deltagere, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Torsdag den 24. oktober afholder vi endnu engang, i samarbejde med First Rescue, et førstehjælpskursus på Hotel Medio i Fredericia. Kurset er for alle interesserede indenfor sundhedsområdet, der samarbejder med Focus People. Det kan være, at du aldrig har deltaget på et førstehjælpskursus før, og det kan også være, at du blot ønsker en genopfriskning af teorien og nogle af de vigtige førstehjælpsøvelser.

Focus People førstehjælpskursus – tid og sted

Kursus for hjælpere, faglærte og ufaglærte indenfor sundhedsområdet
Torsdag den 24. oktober 2019
Kl. 9.00 – 12.00

Hotel Medio
Kolding Landevej 6
7000 Fredericia

Tilmelding kan ske pr. mail til Dorthe Klüver på dk@focus-people.dk
Pris: Det er gratis at deltage. Man deltager i egen interesse dvs. kurset er ulønnet, og man sørger selv for transport frem og tilbage fra kursusstedet.

Focus People afholder førstehjælpskurser for sundhedsfaglige personer 2-3 gange om året. Kurset er en kombination af tavleundervisning i førstehjælp og praktiske øvelser på førstehjælpsdukker i bl.a. mund-til-mund-metoden og hjertemassage. First Rescue står for kurset og guider dig trygt igennem undervisningen og øvelserne.

Hold øje med næste kursus

For dig, der ikke har mulighed for at deltage i oktober i år afholdes der førstehjælpskursus igen i foråret 2020. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med på de sociale medier, hvor vi også kommunikerer tid og sted for kommende førstehjælpskurser.