Focus People kåret som Succesvirksomhed 2019

Focus People kåret som Succesvirksomhed 2019

Foto: Direktør Jesper Baungaard (i midten) får her overrakt erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 af Torben Ploug, Direktør i Spar Nord (th.) og Peter Krogh Johansen, Manager, Cand. Merc. Aud hos BDO. (tv.)

Focus People er blevet kåret som Succesvirksomhed 2019 - et synligt bevis på, at Focus People besidder den DNA, der skal til for at få succes i dansk erhvervsliv.

Spar Bank Nord og BDO har indstiftet en ny erhvervspris Succesvirksomhed 2019 for at hylde og anerkende små – og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som kontinuerligt er lykkes med vækst og gennem en lang årrække har vist solide finansielle resultater.

Focus People modtog erhvervsprisen med ordene: ”Focus People har igennem en lang årrække klaret sig godt og bidraget positivt til dansk erhvervsliv. Virksomheden vurderes til at være robust med et solidt finansielt grundlag. Det øger tilliden og trygheden i forhold til dem, der samarbejder med Focus People”.

Administrerende direktør i Spar Nord, Lasse Nyby, udtaler om erhvervsprisen på Spar Nords hjemmeside:

”Succes kan defineres på mange måder, men for os handler en erhvervsmæssig succes om at levere varen år efter år. Det handler om at bevise, at din forretningsidé og din forretningsmodel er robust og bæredygtig og i stand til at skabe tilfredsstillende finansielle resultater og den vækst, som er en forudsætning for udviklingen af vores velfærdssamfund. Netop derfor er det også et afgørende kriterie, at virksomhederne igennem en længere årrække har leveret stærke resultater.”

Stig Holst Hartwig, administrerende direktør hos BDO, udtaler om Succesvirksomhed 2019:

”Med ’Succesvirksomhed 2019’ ønsker vi først og fremmest at hædre de bundsolide danske virksomheder, der mestrer det lange seje træk. Virksomheder, som ikke nødvendigvis får opmærksomhed med innovative produkter, storstilede eksporteventyr eller kortvarige og lodrette vækstrater, men som er hverdagens helte. De der hver dag leverer en imponerende indsats som drivkraft i lokalområderne og i den danske økonomi som helhed.”

Om erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019

Spar Nord og BDO har tradition for samarbejde og langvarige relationer med små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Begge virksomheder ved, at det kræver helt noget helt særligt at skabe vækst og få succes år efter år.

Derfor har de to virksomheder og samarbejdspartnere valgt at hædre de 1000 mest succesfulde SMV-virksomheder i landet. Af respekt for de forskellige markedsvilkår rundt i landet og den varierende erhvervssammensætning kåres 200 virksomheder i hver af landets 5 regioner. Succesvirksomhed 2019 er nyindstiftet og tildeles for første gang i år. Det er indtil videre planen, at 1000 virksomheder kåres hvert år de næste 3 år.

Inspirationsbog om succesvirksomheder

Virksomheder, der bliver kåret, inviteres til at deltage i en anonym spørgeundersøgelse omkring karakteristika for at skabe succes. Bogen vil blive anvendt som inspiration til dansk erhvervsliv og til de virksomheder, som gennem årene vinder og deltager i undersøgelsen.

Læs mere om erhvervsprisen

Spar Nord skriver på deres hjemmesiden: Spar Nord og BDO kårer Danmarks 1.000 mest succesfulde virksomheder

BDO skriver om den nyindstiftet erhvervspris Succesvirksomhed 2019