Focus People støtter scleroseforskning

Focus People støtter scleroseforskning

Focus People støtter forskning på scleroseområdet
– Danmark hårdeste velgørenhedsevent

Focus People cykler i år med Cykelnerven for en verden uden sclerose, en årlig tilbagevende velgørenhedsevent på udvalgte etaper i årets Tour de France. Den gode sag sker i samarbejde med scleroseforeningen og støtter forskning på scleroseområdet.

Focus People sætter i år fokus på sclerose og Jesper Baungaard, direktør ved Focus People, trækker til juni i cykeltøjet og køre den hårde tur i de franske bjerge med støtte og opbakning fra resten af vores team. Læs her om vores motivation for at støtte eventen.

Cykelnerven samarbejder med Scleroseforeningen med et utvetydigt slogan ”en verden uden sclerose”. Det vil vi gerne støtte op om og glæder os meget til at være en del at eventen.

Selv cykelløbet køres den 11. – 16. juni 2019, hvor 300 entusiastiske cykelryttere fra hele Danmark deltager. Hver enkelt rytter har ved tilmeldingen forpligtet sig til at indsamle min. 15.000 kr. til scleroseforskning.

På Scleroseforeningens hjemmeside kan du læse meget mere om forskning på området bl.a. om foreningen egne forskningsprojekter, om forskningsprojekter, som foreningen støtter – og ikke mindst, så spørger foreningen dig ”hvad synes du, vi skal forske i?”. Foreningen søger i perioder også deltagere til nye forskningsprojekter.

https://scleroseforeningen.dk/viden-og-nyt/forskning-vi-laver

Vi holder jer løbende opdateret om Cykelnerven og vores engagement på Facebook
– følg med, vi glæder os til jeres opbakning.

Læs mere om Cykelnerven: https://www.cykelnerven.dk

Læs mere om Scleroseforeningen og forskning på området: https://scleroseforeningen.dk