Focus People styrker samarbejdet med kommunerne

Focus People styrker samarbejdet med kommunerne

Focus People styrker samarbejdet med kommunerne

For at imødekomme den stigende efterspørgsel og styrke samarbejdet med kommunerne har Focus People pr. 1. februar valgt at ansætte en Key Account Manager, Erik Funch.

Focus People har de senere år oplevet en stigende efterspørgsel på ydelser indenfor bl.a. aflastning, ledsagelse og støtte i hverdagen. For at imødekomme den stigende efterspørgsel og styrke samarbejdet med kommunerne har vi pr. 1. februar ansat Erik Funch som Key Account Manager, primært til Fyn og Sjælland, men vores samarbejdspartnere i Jylland vil også møde Erik.

Erik vil besøge kommunerne, både nye og nuværende samarbejdspartnere, og vil være kommunernes direkte kontaktperson, indtil opgaven er defineret og sendt videre til den ansvarlige medarbejder hos Focus People.

Med en baggrund og mange års erfaring indenfor handicap- og ældreområdet er jobbet som Key Account Manager hos Focus People helt i tråd både med Eriks erfaringer og interesseområde.

”Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel og finde den helt rigtige løsning for både borgeren og kommunen. Jeg trives godt med et arbejde indenfor handicapområdet, og glæder mig til at bruge min viden og erfaring fra tidligere jobs på området. 

Man kan vel sige, at vi i vores familie har en svaghed for omsorgsområdet, da både min kone og jeg arbejder og har arbejdet med omsorg, pleje og hjælpemidler igennem mange år.

I mit arbejde motiveres jeg af at gøre en forskel for andre, og jeg trives rigtig godt i dialogen og samarbejdet med mennesker. En god dag for mig er, når jeg har været med til at gøre en positiv forskel for andre mennesker.

Jeg glæder mig til at hilse på jer, vores nuværende samarbejdspartnere, og til at besøge nye kommuner, som er interesseret i at høre mere om Focus People”.

Privat er Erik Funch gift og har 3 børn. Han kommer fra Slagelse og har i sin fritid stor interesse for familieaktiviteter, retro og antik.

Læs mere om og skab en relation til Erik Funch på LinkedIn.

Du er meget velkommen til at kontakte Erik Funch for yderligere information:
Erik Funch
Telefonnummer 22 24 76 11
ef@focus-people.dk