Glædelig jul og TAK

Glædelig jul og TAK

Kære borger, medarbejder, kommune
og andre samarbejdspartnere med Focus People

Først og fremmest tak, fordi I samarbejder med Focus People.

I år har været et helt usædvanligt år for os alle. Corona-pandemien har været og er stadig en stor udfordring for mange mennesker, ikke mindst for jer borgere og hjælpere. Vores hjælpere har været underlagt ekstra strenge krav om hygiejne, og mange af vores borgere har været isoleret i lang tid. Det har ikke være nemt for jer, det er vi klar over.

Vi har stor respekt for det helt særlige mod og den ansvarlighed, som vores hjælpere har udvist siden marts i år, og vi vil gerne sende en ekstra tak til jer, fordi I fortsat hjælper vores udsatte borgere med at klare hverdagen.

Focus People kontoret har bestemt også været hårdt ramt af de mange coronarestriktioner. Vi har dels arbejdet hjemmefra og dels på kontoret med alle de forbehold, som er os pålagt. Vi har ikke haft mulighed for at besøge kommuner og borgere i samme omfang som tidligere, det ser vi frem til at kunne igen i 2021.

Alligevel har 2020 også budt på gode og spændende nyheder fra Focus People.

I marts var Focus People blandt vinderne af Region Syddanmarks udbud til levering respirationsteams til borgere i regionen. Det er en stor opgave, som betyder, at vi kommer til at ansætte op til 70 nye medarbejdere på sundhedsområdet.
Læs artiklen 70 nye arbejdspladser på vej hos Focus People

I maj blev Focus People for andet år i træk kåret som eliteleverandør til det offentlige. Det betyder, at vi er blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor.
Læs artiklen Eliteleverandør 2020

Vi har arbejdet på nye IT-systemer og en opdateret medarbejderhåndbog til vores medarbejdere på det respiratoriske område. Noget vi kommer til at informere yderligere om i det nye år.
Læs mere Ny og opdateret medarbejderhåndbog

Focus People har, i anledning af julen, valgt at støtte projekt Det virtuelle forsamlingshus, et tilbud fra Dansk Handicap Forbund til deres medlemmer om deltagelse i virtuelle debatter og informationsmøde i kampen mod ensomhed.

Vi ønsker jer alle glædelig jul 2020 og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Focus People