INFORMATION TIL VORES MEDARBEJDERE

INFORMATION TIL VORES MEDARBEJDERE

Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser omkring, hvordan man som medarbejder og borger skal forholde sig til Coronavirus.

Focus People opfordrer til, at man følger Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsens retningslinjer: https://www.sst.dk og https://www.sum.dk/

Som langt de fleste af Focus People’s medarbejdere er du en del af det sundhedsprofessionelle beredskab og derfor en vigtig brik i din borgers hverdag. Du skal derfor, som medarbejder, møde op på arbejde som vanligt, medmindre du tilhører risikogruppen for hjemmekarantæne beskrevet på sundhedsstyrelsens hjemmeside. Du vil som udgangspunkt være lønnet i forbindelse med hjemmekarantæne, medmindre du er udrejst til de røde risikozoner efter 2. marts eller er gået i frivillig karantæne.

Hvis det er tilfældet, skal du straks kontakte Focus People på tlf. 22 333 112.

Såfremt din borger kommer i karantæne eller bliver testet positiv for Corona, skal du kontakte Focus People for råd og vejledning på tlf. 22 333 112.

Du vil stadig skulle møde op på arbejde, men der vil f.eks. blive stillet værnemidler til rådighed, hvis det fra kommune og region anses for et krav i de enkelte tilfælde.

Statsministeriets lukker skoler og dagtilbud fra på mandag. Såfremt du i den forbindelse vil stå i pasningsvanskeligheder af mindreårige børn opfordrer vi til, at du benytter dit netværk eller kontakter dit barns skole eller dagtilbud for at hører om deres kriseplan for pasning. Såfremt du bliver nødsaget til at blive hjemme, skal du straks kontakte Focus People på tlf. 22 333 112. Du vil ikke blive lønnet i den situation, men vil skulle gøre brug af evt. ferie.

Pas godt på hinanden derude med brug af sund fornuft og god håndhygiejne.