Kreativ Pause

Kreativ Pause


Vidste du, at kreativ skabelse kan have en lige så positiv effekt på mental sundhed, som fysisk aktivitet har? Derfor opfordrer vi nu alle til at deltage i årets runde af Kreativ Pause; et initiativ, der inspirerer og muliggør kreativ udfoldelse på et tidspunkt, hvor vi har allermest brug for kreativitetens positive kraft.

Temaet er Håb. Opret dit bidrag ved at male, illustrere, skrive, fotografere, væve, tømre, skrive musik, lave keramik, skulptur, strikning med mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du tager fotos eller video af dit kreative bidrag, og uploader det på hjemmesiden www.kreativpause.dk. Du kan indsende tre opslag i perioden 15. marts - 31. maj. På kreativpause.dk finder du alle oplysninger om initiativet.

Læs mere på Kreativpause.dk

Ved afslutningen af udvælgelsesperioden træffer en jury et valg mellem de indsendte bidrag. Kriterierne, som juryen vælger ud fra, er det, der er kunstnerisk interessant, særpræget og spændende. De 50 kreative bidrag, der bliver udvalgt af juryen, vises frem på interne og eksterne kanaler og senere til en fernisering. 

Læs her, hvordan du deltager i Kreativ Pause

Du får mulighed for at få dit værk eksponeret via vores sociale mediekanaler på Instagram og Facebook samt på vores eksterne hjemmesider. Vi har 45.000 besøgende om måneden i Norden. 

For at lette dit skabende arbejde, tilbyder vi i samarbejde med Creative Company AB fordelagtige rabatter på materialer. Brug rabatkode teamolivia20 på www.cchobby.dk. Du får 20% rabat på hele sortimentet ud over allerede nedsatte varer eller gavekort. Gyldig fra dags dato til 31. maj 2021. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, bedes du gå til www.kreativpause.dk eller sende en e-mail til: info@kreativpaus.com.

Held og lykke med skabelsen!

Med venlig hilsen

Jesper Baungaard
Adm. direktør 
Focus People