Sponsoraftale med Cykelnerven

Sponsoraftale med Cykelnerven

PRESSEMEDDELELSE

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb Cykelnerven kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose. Når Tour de France-rytterne til sommer kæmper sig op ad de stejle bjerge, har 300 danske cykelryttere få uger forinden besejret de selv samme bjerge – og alt sammen for en verden uden sclerose. Focus People er medsponsor af Cykelnerven 2019.

Når 300 entusiastiske cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra Focus People.

”Flere af de borgere, som vi samarbejder med, har sclerose, og vi bliver ofte kontaktet af pårørende til borgere med sclerose. At støtte Cykelnerven var et oplagt valg for os, da vi sidste år skulle beslutte indsatområder i 2019. Der trænes lige nu hårdt for at komme i form og være klar til cykelløbet”, siger Jesper Baungaard, direktør hos Focus People.

Danmarks hårdeste velgørenhedsløb

Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i juni 2019 de franske bjergtinder for sjette år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet med i alt 300 deltagende ryttere.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2019 bliver ingen undtagelse.

Når Cykelnerven ruller afsted til juni, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne:

·      Guldfireren fra 1996 - Eskild Ebbesen, Niels Laulund, Victor Feddersen og Thomas Poulsen

·      Fire stærke profiler fra TV2 – Dennis Ritter, Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev

·      Fodbold-duoen – Martin Jørgensen og Thomas Helveg

De cykler for en verden uden sclerose

Det er sjette gang, Cykelnerven vil indtage de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.  

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at 300 topmotiverede cykelryttere lægger så mange kræfter og energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde”, siger Klaus Høm, som er direktør i Scleroseforeningen.

Cykelnerven 2019 samler blandt andet ind til det store, internationale forskningsprojekt ’Progressiv MS Alliance’. Projektet har samlet verdens førende scleroseforskere med målet om at udvikle en behandling mod progressiv sclerose, som 2,3 millioner mennesker verden over lider af.

Læs mere på Cykelnerven.dk