Om Focus People

Om Focus People

Focus People har eksisteret siden 2002 og har de seneste år været igennem en udvikling, hvor kernekompetencer og værdigrundlag har været i centrum.

Vores kernekompetencer er tydeligt defineret ligesom vores værdigrundlag ligger fast. Vi har arbejdet med vores mission og vision, fordi vi tror på udvikling og nytænkning.

Helt grundlæggende beskæftiger vi os med formidling og administration af hjælp i hverdagen til borgere, det offentlige og private virksomheder. Vi matcher mennesker og arbejdsopgaver, så samarbejdet bliver værdifuldt for alle parter.

Mange års erfaring og know-how er med til at sikre den mest optimale løsning hver gang, og vi har gennem årene opbygget i en database på mere 500 dygtige og engagerede fastansatte medarbejdere og mere end 2000 freelancere indenfor forskellige erhverv, fag, brancher og interesseområder.

I forhold til kommuner og regioner, tror vi på, at et professionelt samarbejde kan skabe større livskvalitet for de borgere, der har brug for ekstra hjælp i hverdagen. Kommuner og regioner er vigtige samarbejdspartnere for os. Vores ydelser går to veje, både når vi taler hjælp til borgerne og rådgivning omkring borgerne, rettigheder, regler og love.

Under perioder med spidsbelastninger og fravær har virksomheder, offentlige såvel som private, brug for kvalificeret arbejdskraft. Her træder Focus People til og formidler de rette kompetencer.

Se mere om vores kerneværdier, mission og vision under Om os.

Focus People en del af Team Olivia
12-1-2015

Focus People er en del af den nordiske sundhedsplatform, Team Olivia (http://www.teamolivia.se/), der også hjælper mennesker med særlige behov – gennem viden og omsorg. Team Olivia koncernen har mere end 4400 kunder og mere end 10.000 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark.

Focus Peoples generelle forrretningsbetingelser:

Generelle forretningsbetingelser

Focus People har overenskomstaftaler med:  

DSR: https://dsr.dk
FOA: http://www.foa.dk
BUPL: http://bupl.dk

Læs også om:

Om Focus People
Mission og vision
Ledige stillinger