Støtte ved jobsamtaler

Det tredje indsatsområde under hovedpunkt 1 i vores BPA-program - hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder - er støtte ved jobsamtaler.
 
Focus People tilbyder støtte ved jobsamtaler - både før, under og efter samtalen - og at deltage ved den første samtale med en ansøger. Det kan være en tryghed at have en ekstra person ved sin side, og det giver mulighed for sammen at vurdere ansøgerens egnethed til stillingen som din hjælper.
 
En ansættelsessamtale tager typisk ½ - 1 time.
 
Når ansøgningsfristen i dit jobopslag er nået, gennemgår du / vi ansøgerne og beslutter, hvem der skal indkaldes til samtale. Herpå indkalder du selv de udvalgte ansøgere til samtale. Når ansøgerne er indkaldt til samtale, kan vi træde til med støtte ved jobsamtalerne.
 
Støtte til jobsamtaler kan være rådgivning i, hvordan ansættelsessamtaler foregår, sparring til de spørgsmål, som du kan stille under ansættelsessamtalen og muligheden for, at Focus People stiller de kritiske spørgsmål under af en jobsamtale. 
 
Det kan være, at du kun har brug for støtte første gang, du ansætter en hjælper – så er vi der for dig – men vi støtter også gerne ved de næste ansættelser. Dog deltager vi kun fysisk ved den første samtale med en ansøger. Hvis du ønsker at snakke med en ansøger igen, så sker det på egen hånd, men vi kan til enhver tid støtte dig via telefonen eller pr. mail.
 
Behovet for støtte ved jobsamtaler varierer meget. Nogle borgere foretrækker selv at snakke med ansøgerne, mens andre borgere ønsker vores deltagelse. Ligeledes er der stor forskel på, hvor meget rådgivning og sparring, borgeren har brug for – det tilpasser vi alt efter dit behov. 
 
Støtten kan foregå enten via telefonen, ved besøg i hjemmet under jobsamtalen eller ved, at du kommer på Focus People’s kontor og gennemfører samtalen hos os med en Focus People medarbejder ved din side.
 
Der kan med fordel planlægges 3-4 samtaler i løbet af en dag – enten i dit hjem eller hos Focus People.
 
Kort om støtte ved jobsamtaler
 
    • Støtte ved jobsamtaler - før, under og efter jobsamtalen
    • Ansættelsessamtaler tager ½ – 1 time
    • Støtte via telefon, i hjemmet eller hos Focus People
    • Rådgivning og sparring omkring spørgsmål til ansøgeren
    • Focus People kan stille de kritiske spørgsmål.
 
 

Mest lærerige periode i min karriere

Jeg har været vikar hos Focus People siden 2010 og er det stadig trods et fast job i en lederstilling. For mig er det fedt at komme ud og få ny inspiration til min hverdag, og jeg ser vikarjobbet som en unik chance for at komme bag kulissen i forskellige virksomheder og skabe nye kontakter samt at have fingeren på pulsen i mit eget fag. Jeg har arbejdet som vikar i godt 1½ år, efter jeg blev opsagt fra mit faste job på grund af krisen. Det har været den mest lærerige periode i hele min karriere.

Glenn O. Lauridsen

Har altid følt mig værdsat

Jeg har været vikar nu i ni år, og Focus People var mit første vikarbureau, som jeg altid har været meget glad for at arbejde for. Jeg har altid følt mig meget værdsat hos jer. I vidste, hvad jeg havde af kompetencer og erfaring, og I var rigtig gode til at matche mine vagtønsker med mine favorit kunder.
 
Samtidig kendte vi også lidt til hinanden, noget jeg savner meget i de bureauer, jeg kører for nu. I det hele taget savner jeg meget at være vikar hos jer.
 
Jeg betragter det at være vikar som en livsstil, og jeg er jo faktisk direktør i eget liv. Det er mig, der bestemmer hvor, og hvornår jeg gerne vil arbejde, og det passer perfekt ind i mit familieliv. Vi rejser meget, og så har jeg tit brug for at være arbejdsfri en måned men arbejder så til gengæld hver dag måneden forinden. Det er en super mulighed at have.
Susanne Laursen

Carsten Bloch Jensen

Nu har jeg haft Focus People til at styre min BPA-ordning siden 2012, og det har bare fungeret siden første dag. De er søde og hjælpsomme, når man ringer til dem og hjælper gerne med at løse store som små problemer. De har min allerstørste anbefaling.

Carsten Bloch Jensen