Støtte ved jobsamtaler

Det tredje indsatsområde under hovedpunkt 1 i vores BPA-program - hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder - er støtte ved jobsamtaler.
 
Focus People tilbyder støtte ved jobsamtaler - både før, under og efter samtalen - og at deltage ved den første samtale med en ansøger. Det kan være en tryghed at have en ekstra person ved sin side, og det giver mulighed for sammen at vurdere ansøgerens egnethed til stillingen som din hjælper.
 
En ansættelsessamtale tager typisk ½ - 1 time.
 
Når ansøgningsfristen i dit jobopslag er nået, gennemgår du / vi ansøgerne og beslutter, hvem der skal indkaldes til samtale. Herpå indkalder du selv de udvalgte ansøgere til samtale. Når ansøgerne er indkaldt til samtale, kan vi træde til med støtte ved jobsamtalerne.
 
Støtte til jobsamtaler kan være rådgivning i, hvordan ansættelsessamtaler foregår, sparring til de spørgsmål, som du kan stille under ansættelsessamtalen og muligheden for, at Focus People stiller de kritiske spørgsmål under af en jobsamtale. 
 
Det kan være, at du kun har brug for støtte første gang, du ansætter en hjælper – så er vi der for dig – men vi støtter også gerne ved de næste ansættelser. Dog deltager vi kun fysisk ved den første samtale med en ansøger. Hvis du ønsker at snakke med en ansøger igen, så sker det på egen hånd, men vi kan til enhver tid støtte dig via telefonen eller pr. mail.
 
Behovet for støtte ved jobsamtaler varierer meget. Nogle borgere foretrækker selv at snakke med ansøgerne, mens andre borgere ønsker vores deltagelse. Ligeledes er der stor forskel på, hvor meget rådgivning og sparring, borgeren har brug for – det tilpasser vi alt efter dit behov. 
 
Støtten kan foregå enten via telefonen, ved besøg i hjemmet under jobsamtalen eller ved, at du kommer på Focus People’s kontor og gennemfører samtalen hos os med en Focus People medarbejder ved din side.
 
Der kan med fordel planlægges 3-4 samtaler i løbet af en dag – enten i dit hjem eller hos Focus People.
 
Kort om støtte ved jobsamtaler
 
    • Støtte ved jobsamtaler - før, under og efter jobsamtalen
    • Ansættelsessamtaler tager ½ – 1 time
    • Støtte via telefon, i hjemmet eller hos Focus People
    • Rådgivning og sparring omkring spørgsmål til ansøgeren
    • Focus People kan stille de kritiske spørgsmål.
 
 

De lever op til deres opgave

Jeg har haft hjælperordning siden 1997, dengang alt blev ordnet gennem kommunerne. I 2010 havde jeg en opfølgning på min BPA og fik valget om selv at styre og ordne lønninger til mine hjælpere, det vil sige være arbejdsgiver. Det var for mig en alt for stor opgave, så jeg valgte at tage en ekstern arbejdsgiver. Jeg tog derfor kontakt til Focus People, som blev min eksterne arbejdsgiver. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det har bare fungeret fra dag et, de lever op til deres opgave, de er positive, der er altid hjælp at hente. Deres lønindberetningssystem fungerer og er nemt og overskueligt. Til trods for, at det hele fungerer, får jeg 2-3 gange om året en mail, hvor de spørger, om alt er vel. Det gør mig glad. De ting gør, at jeg stadig er ved Focus People og anbefaler dem til andre.

Karina Andersen

Carsten Bloch Jensen

Nu har jeg haft Focus People til at styre min BPA-ordning siden 2012, og det har bare fungeret siden første dag. De er søde og hjælpsomme, når man ringer til dem og hjælper gerne med at løse store som små problemer. De har min allerstørste anbefaling.

Carsten Bloch Jensen

Anonym

Jeg er bruger hos Focus People, og har været det siden marts 2013. Jeg har egen hjælper og af og til bruger jeg deres vikar. Jeg synes, at Focus People støtter og opbygger mig meget. Deres personale er altid venlige og imødekommende. Focus People hjælper mig med jura og ved til- og afgang. Jeg er glad og tilfreds med ordning. Den glade anonyme bruger.

Brugeren ønsker at være anonym