Supervision

Supervision betyder, at du får besøg og vejledning af fagekspert. Det kan f.eks. være en socialrådgiver, psykolog, fysioterapeuteller en BPA-rådgiver fa Focus People.

Supervision tilbydes efter behov, og når vi skønner, at der er brug en særlig fagekspertise til at løse en opgave eller indgå i et forløb. Det er en individuel vurdering.

Hvis vi vurderer, at der er behov for ekspertvejledning, så kontakter vi, på vegne af dig, relevante fagpersoner og aftaler nærmere. Focus People har tilknyttet egen psykolog, så supervisionen kan også være gennem en ansat hos os.

Under alle omstændigheder sørger vi for at få fat i den rette instans og sætter gang i supervisionen.

Kontakt Focus People, hvis der er behov for supervision.

Christina Elmgreen

At have en arbejdsgiver som Focus People, er det bedste, man kan ønske sig. De er fantastisk søde og hjælpsomme, pigerne på kontoret. De har altid styr på tingene. Jeg kommer rundt omkring, mange forskellige steder og hos mange forskellige respirator patienter med forskellige behov. Kunne ikke forstille mig en bedre arbejdsplads.

Christina Elmgreen

Superglad for vores samarbejde

I 2009 overgik jeg fra Horsens Kommune til Focus People. Focus People har varetaget alle opgaver for mig de sidste 5 år såsom at lave løn, hjælpe med at finde medarbejdere - ja stort set alt hvad der måtte være af opgaver, så ordner Focus People det for mig. De er altid søde og venlige, når jeg henvender mig telefonisk. Jeg er så superglad for mit samarbejde med Focus People.

Peter Bleis

Carsten Bloch Jensen

Nu har jeg haft Focus People til at styre min BPA-ordning siden 2012, og det har bare fungeret siden første dag. De er søde og hjælpsomme, når man ringer til dem og hjælper gerne med at løse store som små problemer. De har min allerstørste anbefaling.

Carsten Bloch Jensen