Aflaster søges til 16 årig pige i Hvidovre

Hvidovre Kommune

Jobbet
Familie i Hvidovre søger hurtigst muligt en aflaster til pasning af deres datter hver weekend. Pigen bor med hendes mor, samt 3 søskende. Hun er diagnosticeret med skelet dyspraksi samt dværgvækst. Hendes ryg er skæv grundet flere hvirvel misdannelser. Hendes kognitive funktionsniveau er svarende til 4-5 år med 16 års livserfaring. Hun bruge ble og sidder i special klapvogn ved gåture/udflugter. Kommunikativt forstå hun det meste og kan selv få ord - ellers benytter hun tegn til tale.

Pigen er en meget smilende, glad, spørgende pige der er meget mild af sind. Hun elsker at høre musik, eller rolige aktiviteter såsom tegne. Aktiviteterne skal helst være af rolig karakter, da hun ellers hurtigt bliver træt.  
Der er primært tale om aflastning ude af huset i form af lege på legeplads, gåture, ture i shoppingcentre mv. men også i familiens hjem.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal gerne have erfaring indenfor lignende opgaver og gerne indenfor børn/unge-området, men der er ikke et krav. Ansøgeren skal være af det kvindelig køn af hensyn til den personlige pleje, ikkeryger, fleksibel, rolig og nærværende.

Arbejdstid 
Der er tale om en fast stilling på 4 timer hver uge, enten lørdag eller søndag formiddag. De endelige dage og mødetider planlægges i følge aftale med pige mor. 

Hvis en mulig ansøger blot er interesseret i hver 2. weekend, har det også interesse, dette bedes dog noteres i ansøgningen.

Borgerens bopæl 
Familien bor i Hvidovre, Hvidovre Kommune.

Opgaver 
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

Omsorg og nærvær

Personlig pleje i form af bleskif
ledsagelse ud af huset på legeplads eller lignende, svarende til hvad en 4-5 årig kan

Løn 
Lønnen gives efter gældende vikaroverenskomst.
 

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal kunne forevises en straffeattest og gyldigt kørekort.
Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. 

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udfyld ansøgning