Aflaster søges til 3-årig pige i Rødovre.

Rødovre Kommune

Jobbet
Familie i Rødovre søger hurtigst muligt en aflaster til deres pige fast hver mandag eftermiddag kl. 15.30-18.30.

Pigen er multihandicappet og skal have hjælp til alt. Hun får udelukket sondeernæring via Micky sonde, men får forskellige smagsprøver. Pigen har ikke noget sprog men respondere fint via mimik og lyde. Da pigen ikke kan gå, skal man forvente løft af hende for at komme rundt i hjemmet fx ved bleskift, ved leg mv. Aflastningen foregår i hjemmet. Man er der for at aflaste mor, som vil være i hjemmet under aflastningen. I tilfælde af aktiviteter ude af huset, har hun en specialklapvogn.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal have erfaring indenfor børn/unge-området og gerne en sundhedsfaglig uddannelse, men det er ikke et krav. 
Familien ønsker en aflaster af det kvindelige køn, da pige har svært ved at relatere til mænd. Ansøgeren skal være ikkeryger, fleksibel, rolig, nærværende og være i fysisk god form.

Arbejdstid
Der er tale om en fast stilling på 3 timer om ugen. Arbejdstiderne ligger fast hver mandag i tidsrummet kl. 15.30 – 18.30.  

Borgerens bopæl
Familien bor i Rødovre, Rødovre Kommune.

Opgaver
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

  • Omsorg og nærvær
  • Aflastning i hjemmet, så mor har mulighed for at trække sig.

Løn
Løn gives efter gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal kunne forevises en straffeattest og gyldigt kørekort. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. 
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning