Aflaster søges til tvillinger med Dravet syndrom i Aarhus

Aarhus Kommune

Jobbet
Familie på 5 bestående af mor, far storebror på 6 år og tvillinger på 4 år med Dravet syndrom. Familien bor i Hasselager ved Aarhus. Der er behov for aflastning af tvillingerne på 4 år. De nyder at lege i haven, gåture i klapvogn samt legepladser. De elsker at synge, læse bøger og almindelig putte og hygge. Grundet drengenes syndrom får de epileptiske anfald ugentligt – i disse tilfælde

Har de brug for ro, og masser af hvile. Drengene går i børnehave i dagtimerne. De er kærlige og frække som børn på 4 år. De er alderssvarende motorisk men kognitivt er de som børn på 1,5 år, og har stadig behov for meget søvn. De bruger ble og har et begrænset sprog, men er ikke plejekrævende. Det er vigtigt at drengene altid overvåges, også når de sover. Familien er bevilliget 34,5 aflastningstimer om ugen, for at give et pusterum til forældrene.

Profil
Vi søger en medarbejder, hvor erfaring med epilepsi eller anden relevant erfaring mht. krampeanfald er et krav, da det er vigtigt, at du kan agere trygt og roligt i disse situationer. Hvis du har en baggrund som sygeplejerske, pædagog, fysioterapeut eller ergoterapeut vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du skal trives med mindre børn og fart over feltet. Ansøgeren skal være omstillingsparat og kunne holde roen i pressede situationer, da drengenes epileptiske anfald kan komme ud af det blå. Vi søger en omsorgsfuld, pålidelig og tålmodig medarbejder, der brænder for et job som dette.

Arbejdstid
Der er tale om et sygedomsvikariat fra hurtigst muligt og ca. 2 måneder frem – efterfølgende vil der være mulighed for vikartimer.

Familien har behov for hjælp 34,5 timer pr. uge. Arbejdstider ligger mandag – onsdag i tidsrummet kl. 15.30 – 20.30, torsdag kl. 15.30 – 07.30 samt hver 2. lørdag kl. 13.00 – 20.00.

Opgaver
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

  • Omsorg og nærvær
  • Ledsagelse ud af huset i form af mindre ture på fx legeplads
  • Overvågning af drengene – også når de sover, grundet deres epilepsi

Løn
Lønnen gives efter erfaring og kvalifikation indenfor gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal der kunne forevises en straffeattest og der indhentes børneattest af Focus People.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Udfyld ansøgning