Fast medarbejder søges til borger i Ullerslev med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 28 timer pr. uge.

Nyborg Kommune

Jobbet
Vi søger en fast medarbejder til Respirationsteam hos mandlig tetraplegier. Sidemandsoplæring vil foregå i hjemmet af borgerens faste hjælpere.  Borger har en handicapbil, hvorfor det er et krav med kørekort.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal være empatisk, nærværende og fleksibel og have lyst til at indgå i et team, hvor man dækker hinanden ind ved ferie og sygdom. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring som handicaphjælper og gerne i respirator pleje, men det er ikke et krav, da oplæring tilbydes. 

Arbejdstid
Der er tale om en fast stilling på 28 timer pr. uge. Vagterne er planlagte efter et 6 ugers rul. Arbejdstiden er primært kl. 07.00-15.00 og kl. 15.00-23.00. Der forventes at ansøgeren kan arbejde i begge vagtlag og er villig til at tage ekstra vagter ved ferie og sygdom. Der arbejdes i 12 timers vagter i weekenden fra kl. 07.00-19.00 og kl. 19.00-07.00. 

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Respiratorisk pleje/overvågning, samt rengøring af udstyr.

  • Personlig pleje

  • Ledsagelse ud af huset- 

  • Daglige praktiske opgaver

Løn
Lønnen følger den gældende overenskomst på området.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne fremvise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning