Fast stilling søges til borger i Middelfart med ALS

Middelfart Kommune

Jobbet
Midaldrende mand med ALS søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus. Han bruger respirator, mærket Vivo50. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring med respiratorpatienter, men det er ikke et krav. Ansøgeren vil få 60 timers oplæring i respiratorisk pleje, hvorefter man skal godkendes på RCV.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med ALS har brug for. Ansøgeren skal være empatisk, nærværende, stabil, robust og have interesse for lige netop denne type job. Ydermere forventes det, at ansøgeren er ansvarsbevidst, loyal og ikke mindst fleksibel.

Arbejdstid
Der er tale om et fast job på ca. 30 timer i ugen. Arbejdstiderne ligger fra kl. 07.30 – 23.15 eller fra kl. 23.00 – 10.00. Det forventes, at man er villig til at arbejde både på hverdage og i weekender. Det er vigtigt, at man kan arbejde i begge vagtlag.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje
  • Ledsagelse ud af huset
  • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl 
Borgeren bor i Middelfart, Middelfart kommune.

Løn
Lønnen er på 122,48 kr./t. + div. tillæg.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA-ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

Udfyld ansøgning