Handicaphjælper afløser søges til kvinde i Kerteminde

Kerteminde Kommune

Jobbet 
Frisk kvinde i 60érne søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus sammen med ægtefælle. Borgeren kommunikere via lightwriter, hun sidder i kørestol, grundet muskelsygdom. Der forefindes de nødvendige hjælpemidler i hjemmet.

Profil 
Hjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med et handicap har brug for. Ansøgeren skal være stabil, fleksibel, samvittighedsfuld og med kendskab indenfor faget. Yderligere vægtes at ansøgeren har et godt humør og et ungdommeligt sind. Det er et krav at ansøgeren har kørekort B.  

Arbejdstid 
Der er tale om en afløser stilling uden faste timer. Ansøgeren skal kunne hjælpe med vagter ved ferie og sygdom. Arbejdstiderne ligger fra kl. 10.00 – 18.00 alle ugens dage.

Opgaver 
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje (ingen tunge løft)
  • Ledsagelse ud af huset bl.a. biografture, koncerter m.m.
  • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl 
Borgeren bor i Kerteminde, Kerteminde Kommune.

Løn 
Lønnen er på 129,61 kr./t. + div. tillæg.

Ansættelseskrav 
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist 
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning 
Borgeren har en BPA-ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. 
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

Udfyld ansøgning