Handicaphjælper afløsere søges til mand med ALS i Fåborg- Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn kommune

Jobbet 
65-årig mand med ALS søger afløsere med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor alene i eget hus. Borgeren får supplerende sondemad 1 gange dagligt. Det er en fordel, hvis ansøgeren respiratorisk erfaring, men det er ikke et krav. Ansøgeren vil få 60 timers oplæring i respiratorisk pleje, hvorefter man skal godkendes på Respirations Center Syd.

Profil 
Hjælperne, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med ALS, har brug for. Ansøgerne skal være empatisk, nærværende, stabil, robust og have interesse for lige netop denne type job. Ydermere forventes det, at ansøgeren er ansvarsbevidst, loyal og ikke mindst fleksibel.

Arbejdstid 
Der er tale om et afløser job. Der vil være mulighed for ekstra timer i forbindelse med ferie og sygdom. Arbejdsplan aftales nærmere med borger selv. Det forventes, at ansøgerne vil kunne hjælpe med vagter både på hverdage og i weekender, samt i alle vagtlag. Alle nattevagter er vågne.

Opgaver 
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Respiratorisk pleje, inkl. rengøring af udstyr
  • Ledsagelse ud af huset
  • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl 
Borgeren bor i Gislev, Fåborg-Midtfyn Kommune.

Løn 
Lønnen er på 128,64 kr./t. + div. tillæg.

Ansættelseskrav 
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist 
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning 
Borgeren har en BPA-ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. 
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Udfyld ansøgning