Handicaphjælper søges til kvinde med Sclerose

Kolding Kommune

Jeg søger en handicaphjælper.
Arbejdstiden er ca. 32 timer pr uge fordelt på to ugentlige dage og en weekenddag hver anden uge.
Derudover er der brug for, at man kan tiltræde som vikar i tilfælde af sygdom, ferie mm.
Til hverdag er vagterne fra 9:30-22:30 og i weekenderne fra 11-22:30.
Der kan ved lejlighed være behov for at blive lidt længere til aften arrangementer, eller møde lidt før.

Lidt om jobbet
Der er brug for hjælp til • Ledsagelse ud af huset til blandt andet indkøb og når tiden er inde til det fysioterapi og dag-og aften arrangementer mm. • Daglige praktiske opgaver i huset og haven

Lidt om mig
Jeg bor i eget hus med have sammen med min mand i nærheden af Kolding. Jeg nyder at arbejde med billeder på computer og iPhone, være kreativ i haven og boligen, og bruger megen tid på fysioterapi og træning, både hjemme og ude.  Endeligt holder jeg meget af at tage på udflugter – til byen eller bare ud i det blå.

Forventninger til hjælper
Jeg forventer at en hjælper selvfølgelig er empatisk, og i øvrigt er nærværende og stabil. Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.
Da jeg bor 15km fra Kolding har du brug for en bil til at komme til og fra mit hjem.

Det praktiske
Jeg har en BPA ordning som administreres af Focus People. Det betyder at Focus People er arbejdsgiver, som sørger for løn og alt det administrative, og jeg er arbejdsleder som aftaler de daglige ting som opgaver og vagtplaner.
Lønnen er på 128,64 kr./t. + tillæg 

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at jeg ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet. Hvis ikke du hører fra mig må du betragte stillingen som besat til anden side.
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil jeg meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du sende en ansøgning til Focus People. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.
Jeg ser frem til at høre fra dig!

 

Udfyld ansøgning