Handicaphjælper/voksenven søges til Grindsted

Billund Kommune

Jobbet
Alba er 8 år med en sjælden alvorlig lidelse, Tuberøs Sclerose. Hun har behandlingskrævende epilepsi og er på en særlig streng ketogen diæt og overvåges 24/7.
Alba er en livsglad og meget kærlig pige, som elsker sine heste, sin hund, udeliv på landet, musik og dans, kreativ-hygge, Lykkeliga-håndbold og hun er med på masser af sjov. Samtidig er hun udfordret på mange områder og udtrættes/overstimuleres rigtig hurtigt. Hun har brug for megen hjælp og guidning. Hun går dagligt i specialskole om formiddagen og mor er hjemme på fuld tid.
Familien består udover Alba af Far Brian, Mor Lotte, lillebror Nohr og lillesøster Saga på 1 år.

Profil
Vi søger, en frisk, ansvarlig, og kærlig voksen, som kunne tænke sig at spille en VIGTIG rolle i Alba og vores hverdag.
Din uddannelse er ikke afgørende, men det er vigtigt at du er ansvarsbevidst, oprigtig kærlig, tålmodig, robust, arbejdsom, selvkørende, initiativrig, glad for dyr og udeliv ( MEGET gerne hestekyndig, da livet om hestene er en daglig aktivitet for Alba)
Vigtig: at du har overvejet din privat-og arbejdsmæssige situation, så du kan se dig selv hos os mindst 1 år frem, da du vil indgå som en del af familien og derved knyttes nære bånd mellem Alba og hendes søskende.

Arbejdstid
Du arbejder i typisk en eftermiddag i 5 timer pr. uge fra kl. 15.00-20.00.
Tiltrædelse pr. 01.10.19.

Opgaver
Dine opgaver i familien vil primært bestå af samvær med pigen, samt overvågning grundet de epileptiske anfald, men også at der kan gives en hjælpende hånd med lillebror og søster, når Alba har behov for hendes mor og far. Der er ingen tunge løft, men det er vigtigt, at man kan være fysisk aktiv sammen med pigen. Hun er vild med mennesker, hendes hund og heste, sang og musik. Hun holder af at være kreativ og hjælpe med daglige gøremål. Hun er meget social, når overskuddet er til det. Hun kan lide at være udenfor og tager gerne på udflugter.
Samværet vil være på pigens præmisser og tilpasset hendes dagsform. Du vil indgå naturligt i familiens hverdag, men være primærperson for pigen, så de mindre søskendes behov også kan tilgodeses af forældrene. Når overskuddet er mindre, har pigen brug for ro, hygge, nærvær og fysisk kontakt. 

Bopæl
Familien bor i nybygget hus ca. 3 km fra Grindsted, Billund Kommune

Løn
Løn 145,85 kr./t. + tidsbestemte tillæg og evt. anciennitet.   

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest, samt gyldigt kørekort. Focus People indhenter en børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

Udfyld ansøgning