Handicaphjælper afløsere søges til “Muskelsvindler”

Vejle Kommune

Jobbet
Udadvendt ung mand på 41 år med muskelsvind søger en handicaphjælper med tiltrædelse pr. 01.02.19. Han bor alene i lejlighed, bruger respirator, model PLV 100. Han kan selv guide personalet verbalt. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring med respiratorpatienter, men det er ikke et krav. Ansøgeren vil få 60 timers oplæring i respiratorisk pleje, hvorefter man skal godkendes på Respirationscenter Vest.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal gerne være jævnaldrende med borgeren. Ansøgeren skal være omstillingsparat, fleksible, loyal og have mulighed til at træde til med kort varsel i forbindelse med sygdom. Medarbejderen skal have en god fysisk form med stærk ryg og arme. Det er vigtigt for borgeren at ansøgeren er mødestabil og gerne går til opgaverne med humor og smil.

Arbejdstid
Der er tale om et afløserjob med fast 20 timer pr. måned. Arbejdstiderne ligger kl. 10.00-22.00 og kl. 22.00-10.00, det er vågne nattevagter. Det forventes, at ansøgeren kan hjælpe med ekstra vagter ved ferie og sygdom. Ansøgeren skal kunne træde til med min. 6 døgnvagter i ugerne 26 til og ned 32.

Opgaver Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

Personlig pleje
Ledsagelse ud af huset bl.a. til foredrag
Daglige praktiske opgaver
Respiratorisk overvågning

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Vejle, Vejle kommune

Løn
Lønnen på 139,21 kr./t. + tillæg

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder, Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

Udfyld ansøgning