Handicaphjælper søges til 40-årig kvinde i Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune

Jobbet
40-årig multihandicappet kvinde efter ulykke som barn søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst. Borgeren bor i handicapvenlig bolig tæt på offentlig trafik med hendes mor, der også vil stå for oplæringen af den nye handicaphjælper. Hendes fysiske tilstand kræver, at hun skal have hjælp i alle situationer.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal være omsorgsfuld og have situationsfornemmelse i forhold til, hvordan man gebærder sig i privat hjem. Ansøgeren skal gerne have erfaring som handicaphjælper fra tidligere jobs. Hjælperen skal være fleksibel, ikkeryger, have en god fysik, stabil og skal kunne lide at arbejde med mennesker. Det er vigtigt, at ansøgeren har en positiv tilgang til livet og jobbet. Familien lægger vægt på, at ansøgeren er interesseret i at være en del af familiens i hverdag, også i forbindelse med udflugter og fester.

Arbejdstid
Der er tale om en fast stilling på ca. 15 timer i snit pr. uge. Arbejdstiderne er fordelt med 2 døgnvagter pr. måned, hver anden torsdag, samt en weekend om måneden á 2 x 10 timer. Arbejdstiderne ligger i tidsrummet kl. 09.00-09.00 i hverdagene og kl. 09.00-21.00 lørdage og søndage. Derudover vil der være mulighed for flere vagter i forbindelse med ferie og sygdom.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

Personlig pleje
Ledsagelse ud af huset
Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Rungsted Kyst, Hørsholm Kommune.

Løn
Lønnen er på 127,55 kr./t. + tillæg.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængig af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder.
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

Udfyld ansøgning