Handicaphjælper- Nyborg Kommune

Nyborg Kommune

Respiratorisk team i Nyborg mangler en ny kollega - ufaglært

Fast medarbejder søges hurtigst muligt til et meget velfungerende team i Nyborg med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 28,5 timer pr. uge.

Jobbet
Vi søger en fast medarbejder til respirationsteam hos midaldrende kvinde med ALS. Borger bor i en rigtig dejlig lejlighed i Nyborg, og har egen bil, som gerne bruges når alle trænger til frisk luft og selskabelighed.

Borgere, kommunikere via staveplade, får sondemad , og har sit gode humør i behold. Der er samarbejde med hjemmeplejen omkring den personlige pleje og rengøring.

Teamet som er omkring borgeren, er utrolig fleksible og vil helt sikkert tage rigtig godt imod dig, samt sikre den allerbedste oplæring.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal være empatisk, nærværende og fleksibel og have lyst til at indgå i et team, hvor man dækker hinanden ind ved ferie og sygdom. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring som handicaphjælper og gerne i respirator pleje, men det er ikke et krav, da oplæring tilbydes.

Arbejdstid
Der er tale om fast stilling på 28,5 timer pr. uge. Vagterne er efter endt oplæring planlagt efter et 6 ugers rul. Vi har vågne vagter hele døgnet hos borgeren og denne stilling er primært i dagtimerne og 12 timers vagter.

Der tilbydes 60 timers sidemandsoplæring i respiratorisk overvågning, hvorefter man er til godkendelse på Respirationscenter Syd på OUH. 

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Respiratorisk pleje/overvågning, samt rengøring af udstyr.

  • Personlig pleje

  • Ledsagelse ud af huset

  • Daglige praktiske opgaver

Løn
Lønnen er fastlagt efter overenskomst på det ufaglærte område

 

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne fremvises en straffeattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Samtaler er løbende
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fund.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Focus People på tlf. 22333112 dagligt mellem 9.00-15.00

 

Udfyld ansøgning