Handicaphjælper søges til fast stilling i Kerteminde

Kerteminde Kommune

 

Jobbet 
Frisk kvinde i 60érne søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus sammen med ægtefælle. , grundet muskelsygdom. Der forefindes de nødvendige hjælpemidler i hjemmet.
Opstart hurtigst muligt.  

Profil 
Hjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med et handicap har brug for. Ansøgeren skal være stabil, fleksibel, samvittighedsfuld og med kendskab indenfor faget. Yderligere vægtes at ansøgeren har et godt humør og et ungdommeligt sind. Det er et krav at ansøgeren har kørekort B. 

Arbejdstid 
Der er tale en fast stilling på gennemsnitlig 20 timer pr. uge. Arbejdstiderne ligger fra kl. 10.00 - 20.00 alle ugens dage. Der arbejdes hver 4. weekend både lørdag og søndag. Det forventes at ansøgeren er fleksibel og kan hjælpe med ekstra vagter ved ferie og sygdom. 

Opgaver 
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje 

  • Ledsagelse ud af huset

  • Daglige praktiske opgaver

Borgerens bopæl 
Borgeren bor i Kerteminde Kommune

Løn 
Lønnen er på 132,19 kr./t. + div. tillæg.

Ansættelseskrav 
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne fremvises en straffeattest samt et gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist 
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning 
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder at, Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. 
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælper jobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

Udfyld ansøgning