Medarbejder med autismeerfaring søges til 11-årig dreng i Hvidovre

Hvidovre Kommune

Jobbet
Familie i Hvidovre søger hurtigst muligt en medarbejder med autismeerfaring som skal være støtte/kontaktperson for deres dreng. Drengen har autisme, ADHA samt ITP (Blødersygdom). Han bor sammen med sine forældre og to mindre søskende. Drengen går i skole, og skal hente fra skole hvor man er sammen med ham indtil hans forældre kommer hjem fra arbejde. Det kan være i familiens hjem eller aktiviteter ud af huset, fx gåture og lignende. Han har behov for tydelige og rolige grænser, støtte til fysiske behov som hjælp til toilet, spisning, tage tøj på osv. Det er vigtigt, at ansøgeren kan aflæse træthed og sult hos drengen.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal have erfaring indenfor autismepædagogik og gerne indenfor børn/unge området.  Ansøgeren skal være ikkeryger, fleksibel, rolig og nærværende. Det er et krav at ansøgeren har egen bil til rådighed og er villig til at benytte den i jobbet.

Arbejdstid
Der er tale om en stilling på 10 timer pr. uge. Arbejdstiderne ligger mandag til fredag i tidsrummet kl. 14.00-16.00. Der kan forekomme ændringer efter behov, dette aftales nærmere med familien.

Borgerens bopæl
Familien bor i Hvidovre, Hvidovre Kommune.

Opgaver
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

  • Omsorg og nærvær
  • ledsagelse fra skole til familiens hjem

Løn
Løn gives efter gældende vikaroverenskomst + kørselsgodtgørelse.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal kunne forevises en straffeattest og gyldige kørekort. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning