Pædagog/social-og sundhedsassistent søges til 11årig pige i Silkeborg

Silkeborg Kommune

Jobbet
Familie i Silkeborg søger en uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent, som skal hjælpe med aflastning af deres datter 8 timer hver 2. uge. Pigen skal aflastes i familiens hjem i Silkeborg. Hun er infantil autist og mental retarderet af lettere grad. Pigen har ikke noget sprog og kommunikere via lyde, kropssprog og piktogrammer. Hun har behov for at blive skærmet når hun er ude af familiens hjem.

Profil
Medarbejderne vi søger, skal være uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent, gerne erfaring i arbejde med børn, det er dog ikke et krav. Ansøgerne skal være ikkeryger, fleksibel og nærværende.

Arbejdstid
Der er tale om en deltidsstilling på 8 timer hver anden uge. Arbejdet vil ligge fortrinsvis lørdag og søndag. Nærmere arbejdstid aftales med familien.

Borgerens bopæl
Familien bor i Silkeborg, Silkeborg Kommune.

Opgaver
Pigen har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Ledsagelse ud af hjemmet
  • Omsorg og nærvær

Løn
Løn gives efter gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevises en straffeattest. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld ansøgning