Rengøringsassistenter søger til kunde i Haderslev

Haderslev Kommune

Jobbet
Focus People søger fagligt dygtige rengøringsassister til vores kunde i Haderslev Kommune. Kunden er privat leverandør af rengøring og praktisk hjælp for private borger i eget hjem i Haderslev Kommune.

Profil
Medarbejderne, vi søger, skal kunne lide at gøre rent og være servicemindet. Ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk og skal kunne arbejde selvstændigt. Man skal være mødestabil og fleksibel i tilfælde at evt. overarbejde. Ansøgerne skal kunne stille egen bil til rådighed i vagt, til kørsel mellem borgerne, som aflønnes efter statens takst.

Arbejdstid
Der er tale om et vikariat på ca. 25 timer pr. uge, i forbindelse med afvikling af ferie og afspadsering hos det faste personale. Der er behov for hjælp i uge 10 hvor det forventes at ansøgerne ikke afvikler ferie samt afløsning efterfølgende. I perioderne mellem de planlagte vagter, vil der være mulighed for at blive tilbud vagter hos Focus Peoples øvrige kunder. Arbejdstiderne ligger mandag til fredag i tidsrummet kl. 07.45 – ca. 13.30. De kan variere, nogle dage vil man have tidligere fri og andre dage forventes det man bliver lidt længere.

Opgaver
Kunden har behov for hjælpe til følgende opgaver:

  • Rengøring i private hjem
  • Tøjvask

Hvor
Haderslev Kommune

Løn
Lønnen er på 142,76 i timen plus kørselsgodtgørelse efter statens takst.

Ansættelseskrav
Ved ansættelse skal de ansatte kunne forevise en straffeattest samt gyldigt kørekort

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil de rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Ansøgerne vil blive ansat og lønnet igennem Focus People (vikarbureau), men man udfører arbejdet hos Focus Peoples kunder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtagelser fra lignende jobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld ansøgning